Saadet Partisi'nden kar tepkisi

Saadet Partisi Tekirdağ İl Başkanı Feti Pehlivan geçtiğimiz günlerde Tekirdağ ve ilçelerindeki yoğun kar yağışı ve bu konuda aksayan hizmetler hakkında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ni eleÅ

GÜNDEM 4.01.2017 21:32:00 0
Saadet Partisi

ŞEHİRLER ANA ARTELERDEN İBARET DEĞİL

 

Saadet Partisi Tekirdağ İl Başkanı Feti Pehlivan konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Tekirdağımıza iki gün kar yağdı. Ne oldu, hayatımız felç oldu. Meteoroloji uzmanları günlerce uyarı yapt; kar yağacak, don olacak, tedbirlerinizi alın diye. Peki, Belediye ne yaptı? Belediye kar altında kaldı ve uyudu. Kardeşim niçin tedbirler almıyorsun? Şehirlerimiz sadece ana ana arterlerden mi ibaret ki, sadece oralara tuzlama yaptın.” dedi.

 

SİZ BELEDİYECİLİK YAPMIYORSUNUZ

 

Feti Pehlivan açıklamasının devamında “İnsanlar kaldırımlarda yürüyemedi. Araçlar patinaj yapmaktan mahvoldu. Başta Süleymanpaşa olmak üzere bütün ilçelerde durum aynı. Peki siz ne yaptınız; iki kürek tuz attınız. Zaten ne beklersiniz ki bu belediyeden. Siz hizmet belediyeciliği değil, ancak, festival belediyeciliği yaparsınız. Ama merak etmeyin Çorlu halkı da sizin üzerinize iki kürek toprak atar yakında” diye konuştu.

 

Marmara Haber