Kimliği belli oldu

Geçtiğimiz günlerde Çerkezköy'de bir kadının pkk bombacısı olduğu lanse edilmiş ve kadının fotoğrafı uzun süre sosyal medyada yer almıştı. Büyük paniğin yaşanmasının ardÄ?

GÜNDEM 1.01.2016 20:07:00 0
Kimliği belli oldu

 ABBAN: GEREKLİ İŞLEMLER BAŞLATILACAK

 

Geçtiğimiz haftalarda Çerkezköy’de paniğe neden olayda, bir bayanın görüntüsü sosyal medyada paylaşılarak pkk bombacısı olduğu lanse edilmişti. Olayla ilgili Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri soruşturma başlatırken, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban da yaptığı açıklamada ile gerçek dışı haberleri yayan şahısların tespit çalışmalarının devam ettiğini ve tespit edilen şahıslar hakkında gerekli adli ve idari işlemlerin başlatılacağını ifade etmişti.

 

ÇALIŞMA SÜRÜYOR

 

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Büro Amirliği ekiplerinin yürüttükleri çalışma sonucunda fotoğraftaki kadın N.A’ya ulaşıldı. İfadesinin  alınmasının ardından serbet bırakılan kadının pkk eylemcisi başka bir kadına benzetildiği bu yüzden fotoğraflarının sosyal medyadan paylaşıldığı öğrenildi.  Ekipler şimdi Çerkezköy’de paniğe neden olan fotoğrafları kimlerin paylaştığını öğrenmek için çalışma sürdürüyor.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ