Kılıçdaroğlu Tekirdağ'a geliyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın daveti üzerine 5 Ocak'ta Tekirdağ'a gelecek. Kılıçdaroğlu Tekirdağ'da teme

GÜNDEM 30.12.2016 21:08:00 0
Kılıçdaroğlu Tekirdağ

DAVETİ ANKARA’DA GERÇEKLEŞTİRDİ

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın daveti üzerine Tekirdağ’a gelecek. Kadir Albayrak, Kılıçdaroğlu’nu geçtiğimiz günlerde Ankara’ya yaptığı ziyaretteki görüşmelerinde Tekirdağ’a davet etmiş ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediyeleri bünyesinde gerçekleşecek olan temel atma törenini gerçekleştirmesini istemişti.

 

YAPI YAŞAM KALİTESİNE KATKI SAĞLAYACAK

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun temel atma törenine katılacağı hizmet binasıyla ilgili olarak, “Hizmet binasının 520 bin m2'lik bir alana yapılacağını ve mevcut imar planlarına uyularak; doğal çevreye uyumlu, kentin kimliğine katkı sağlayacak tasarımları yansıtan, bölge ve şehir halkının kullanımına yönelik toplum yararını gözeten, kentsel yaşam kalitesine katkı sağlayan bir yapı olacağını’’ ifade etti.

 

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HAZIRLIKLARA BAŞLADI

 

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 5 Ocak 2016 tarihinde gerçekleştirilecek hizmet binası temel atma töreni daveti üzerine Tekirdağ'da olacak. Tekirdağ kapalı spor salonunda yapılacak olan toplantı nedeniyle Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi hazırlıklara başladı.

 

Marmara Haber