Savaşlardan uzak bir yıl olsun

CHP Tekirdağ Milletvekili ve PM Üyesi Dr. Candan Yüceer, yeni yıl kutlama mesajı yayınladı. Yüceer mesajında, "2017'nin kavgalardan, savaşlardan uzak bir yıl olmasını diliyorum" dedi.

GÜNDEM 30.12.2016 21:07:00 0
Savaşlardan uzak bir yıl olsun

UMUTLARIMIZI TAZELEYEREK GİRİYORUZ

 

CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, yeni yıl mesajında, “Ülkemizin sorunlarının daha da ağırlaştığı, ekonominin yara aldığı,  OHAL uygulamalarıyla muhalif kesimin susturulmak istendiği, Başkanlık sistemi adı altında tek adam yönetiminin dayatıldığı, Türkiye’nin rejim tehlikesiyle karşı karşıya bırakıldığı 2016 yılını geride kalırken, yeni bir yıla umutlarımızı tazeleyerek giriyoruz” dedi.

 

2017’DE YOKSULLUKTAN SÖZ EDİLMESİN

 

2017’nin insan hak ve ihlallerinin yaşanmadığı bir yıl olmasını dilediğini belirten Yüceer, “Herkesin birbirinin yaşam hakkına ve yaşam şekline saygı duyduğu, yoksulluktan, çaresizlikten söz edilmediği, sevgi ve hoşgörünün hâkim olduğu, kavgalardan, savaşlardan uzak bir yıl olmasını diliyorum” diye söyledi.

 

HEMŞERİLERİMİN YENİYILINI KUTLARIM

 

Milletvekili Candan Yüceer açıklamasını “2017’nin insanlığa barış, huzur, kardeşlik refah ve mutluluk getirmesi dileğiyle, ülkemizin ve Tekirdağlı hemşerilerimin yeni yılını kutluyorum” diyerek bitirdi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ