ÇTSO üyelerine büyük kolaylık

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri 2017 yılı itibariyle Ana Sözleşme ve Unvan Tescil Talepnameleri'ni ÇTSO Ticaret Sicil Müdürlüğü'nde onaylatabilecek.

GÜNDEM 29.12.2016 19:39:00 0
ÇTSO üyelerine büyük kolaylık

TOPLANTIYA KOZUVA BAŞKANLIK ETTİ

 

23 Aralık Cuma günü, Çerkezköy TSO ile Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’da faaliyet gösteren noter, serbest muhasebeci temsilcileri, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanları ve genel sekreterlerinin katılımıyla yapılan toplantıda ÇTSO üyelerine yönelik onay hizmeti konusu görüşüldü. ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva başkanlığındaki toplantıya ÇTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Seçkin, Sinan Sifil, Metin Taşdelen ve Mesut Görgün, ÇTSO Genel Sekreteri Hakan Gel, Ticaret Sicil Müdür Vekili Nurten Uzun, Oda İşleri Yönetici Vekili Seçkin Bayraktar, noterler, mali müşavir temsilcileri, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanları ve temsilcileri katıldı.

 

2017’DE YAPILMAYA BAŞLANACAK

 

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’nın açılış konuşmasının ardından bilanço usulüne göre defter tutan üyelerin Ticaret Sicil Tasdiknamesi almadan defter onayının yapılamayacağı belirtildi. Üyelerin, Kanun Hükmünde Kararname ile yürürlüğe giren ve şimdiye kadar sadece noterler tarafından onaylanabilen ana sözleşme ve unvan tescil talepnamelerinin 2017’den sonra ÇTSO Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından da onaylanmasının mümkün olduğu kaydedildi.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ