Tekirdağ'ın "ekonomi günleri" devam ediyor

Tekirdağ'da 'Ekonomi Günleri' toplantısı yapıldı. Vali Ceylan başkanlığından yapılan toplantıda bu ayki gündem maddesinin sanayi olduğu açıklandı.

GÜNDEM 28.12.2016 19:42:00 0
Tekirdağ

BİRÇOK İSİM HAZIR BULUNDU

 

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda düzenlenen 'Tekirdağ Ekonomi Günleri' toplantısına Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Vali Yardımcısı Tayyar Şaşmaz, ilçe kaymakamları ve belediye başkanları, ticaret odası başkanları, organize sanayi bölgesi yönetim kurulu başkanları, sanayiciler ve iş adamları katıldı.

 

HAYIRLARA VESİLE OLSUN

 

Toplantıda konuşan Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, bu ayki gündem maddesinin sanayi olduğunu belirtti. Vali Ceylan, "Şu anki durumumuz ile daha sonra neler yapabiliriz onlara bakalım. Bu bizim boynumuzun borcu. Ayrıca bu toplantının bölgemiz ve ülkemiz açısından hayırlara vesile olmasını dilerim. Bizim artık morale ve geleceğe daha iyi bakabilmek için umuda ihtiyacımız var. Bundan dolayı bu toplantıda birlikteyiz. Tekirdağ olarak üzerimize ne düşüyor ise yapmak için buradayız. İlimiz açısından çok önemli olduğundan bu ayki konumuz sanayi. Daha sonraki toplantıda tarımı ele alacağız. Sizlerin katılımı toplantıya ayrı bir değer kattı. Bundan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. İnşallah 2017 yılının hem ülke ekonomisi hem de Tekirdağ adına 2016'dan çok daha iyi ve huzurlu geçmesini temenni ediyorum. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

 

SANAYİ VERİLERİ HAKKINDA BİLGİ VERDİ

 

Bilim Sanayi ve Teknoloji Tekirdağ İl Müdürü Fahrettin Akçal, davetlileri Tekirdağ'ın sanayi verileri hakkında bilgilendirdi. Toplantı, katılımcıların görüş ve önerileri alınarak sona erdi.

 

Marmara Haber