Vali Ceylan'dan yeni yıl mesajı

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan yaklaşan yeni yıl için kutlama mesajı yayınladı. Ceylan mesajında "Türkiye Cumhuriyeti olarak büyük bir sınavdan geçtiğimiz 2016 yılını geride bırakıyoruz."

GÜNDEM 27.12.2016 19:57:00 0
Vali Ceylan

HAYALLERİ YÜKSEK OLAN MİLLETLER BAŞARIYA ULAŞIR

 

Mehmet Ceylan, Tekirdağ halkının yeni yılı kutladığı mesajında, “Bir yandan kendi tankını, insansız hava aracını, helikopterini yapmaya çalışan, büyük projeler ortaya koyan, gelişmek için çırpınan bir millet, diğer yandan karanlık ellerin maşalığını yapan terör örgütleri yüzünden canı yanan ama diz çökmeyen, çökmeyecek olan bir millet. Çünkü tarihler değişse de bir milletin duruşu değişmez. Kültürü, büyüklüğü, değerleri değişmez.  Umudumuzu, kararlılığımızı ve güvenimizi hiçbir zaman yitirmeden, Devlet-Millet işbirliğiyle ülkemizin gelişmesi ve mutlu yarınlara ulaşması için daha çok çalışmalıyız. Unutmamalıyız ki; hedefleri ve hayalleri yüksek olan milletler, başarıya ulaşan milletlerdir.” dedi.

 

GELECEĞE EMİN ADIMLARLA YÜRÜYECEĞİZ

 

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün hedef gösterdiği kalkınmış, çağdaş ve demokratik bir Türkiye idealini en üst seviyede gerçekleştirmek için, hep birlikte sorumlulukları yerine getirmek gerektiğini belirten Ceylan “Birlik, beraberlik, sevgi, saygı, yardımlaşma ve dayanışma duyguları içinde geleceğe emin adımlarla yürüyeceğiz.” İfadelerini kullandı.

 

TÜM HEMŞERİLERİMİN YENİ YILINI KUTLARIM

 

Vali Mehmet Ceylan kutlama mesajını “2016 yılında bölgemizde ve dünyada yaşanan, insanlığı derinden etkileyen olumsuzlukların, 2017 yılında yaşanmaması, tüm dünyada barış, sevgi ve hoşgörünün hâkim olması en büyük dileğimizdir. Bu duygularla, 2017 yılının; sevgi, kardeşlik, hoşgörü ve dayanışma duygularının birliktelikle yoğrulduğu bir yıl olmasını temenni ederim. İlimize, ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini diler, tüm hemşerilerimin yeni yılını kutlarım. Sevgilerimle.” diyerek bitirdi.  

 

Marmara Haber