Facianın eşiğinden dönüldü

Çerkezköy'de öğrenci servisi ile otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1'i ağır toplam 3 kişi yaralanırken; araçlarda büyük çapta maddi hasar meydana geldi

GÜNDEM 23.12.2016 20:23:00 0
Facianın eşiğinden dönüldü

Çerkezköy’de Güveniş Caddesi üzerinde meydana gelen korkunç kazada 3 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

KAFA KAFAYA ÇARPIŞTILAR

 

Kaza dün saat 12.30 sularında Güveniş Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Güveniş Caddesi’nden BSH Kavşağı istikametine seyir halinde olan Serhat Emç yönetimindeki 34 BR 1527 plakalı otomobil, bu sırada Şirin Sokak’tan Güveniş Caddesi’ne çıkan Hüseyin Eskici yönetimindeki 59 J 2209 plakalı öğrenci servisi ile kafa kafaya çarpıştı. Öğrenci servisine çarpan otomobil, daha sonra park halindeki 59 UG 378 plakalı araca çarptı.

 

3 KİŞİ YARALANDI

 

Kaza sırasında öğrenci servisinde öğrenci bulunmaması nedeniyle olası bir facianın eşiğinden dönüldü. Kazada öğrenci servisinin sürücüsü Hüseyin Eskici ve yanında bulunan eşi Şadiye Eskici ile 34 BR 1527 plakalı otomobil sürücüsü Serhat Emç yaralandı. Kazada yaralananlara ilk müdahale haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından yapıldı. Kazada araçta sıkışa Serhat Emç, 112 ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarılarak ambulansa alındı. Diğer yaralılar Hüseyin eskici ve Şadiye Eskici ise ikinci ambulans gelene kadar ayakta tedavi edildi.  

 

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

 

Yaralılar daha sonra ambulanslarla Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yapılan kontrollerin ardından yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Kaza nedeniyle kısmen trafiğe kapanan Güveniş Caddesi’nde, araçların yoldan kaldırılması ve yolun temizlenmesinin ardından trafik normale döndü. Kaza sonucu servis aracı ve 34 BR 1527 plakalı otomobilde büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

 

ÖNCE ARACININ DURUMUNU SORDU

 

Kaza yerinde toplanan vatandaşlar, yaralılardan önce aracının durumunu soran park halindeki 59 UG 378 plakalı araç sahibine tepki gösterdi. “Aracımda bir şey var mı?” diye soran park halindeki otomobilin sürücüsüne vatandaşlar, “Burada insanlar canının derdine düşmüş, sen aracını düşünüyorsun” diyerek tepki gösterdi. Polisin kaza ile ilgili başlattığı soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Gökhan TEKER