ÇTSO'dan yıl sonu yemeği

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeleri, yılın son toplantısının ardından Meclis Başkanı Taha Ülker'in organize ettiği yıl sonu yemeğinde bir araya geldiler. 

GÜNDEM 21.12.2016 19:07:00 0
ÇTSO

ÜLKER DAVETLİLERİ KAPIDA KARŞILADI

 

Kapaklı’da Hawthorn Suites By Wyndham Hotel’de önceki akşam saat 19.00’da düzenlenen yemek programında davetliler, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Taha Ülker ve Oda çalışanları tarafından karşılandı. Yıl sonu yemeğine Çerkezköy TSO Meclis Başkanı Taha Ülker’in yanı sıra Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Üyeleri, Çerkezköy TSO Meclis Üyeleri, Oda Genel Sekreteri Hakan Gel, Çerkezköy TSO çalışanları ile Kapaklı ve Çerkezköy’de görev yapan basın mensupları katıldı.

 

EN VERİMLİ DÖNEM OLDU

 

Yemek öncesi kısa bir konuşma yapan Çerkezköy TSO Meclis Başkanı Taha Ülker, “Çok güzel bir sene geçirdik. Emeklerinden dolayı tüm oda çalışanlarımıza ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Sizler sayesinde bu dönem, Odamız en güzel ve en verimli çalışmalarını gerçekleştirdi. Kamusal hizmetlerde hiçbir aksaklık yaşanmadı. Üyelerimiz için önemli olan çalışmaların hızlı bir şekilde yapılmasıydı. Bu bakımdan da tüm üyelerimiz çalışmalarınızdan memnun olduklarını belirtiyor. Bu da bizleri çok mutlu ediyor” dedi. 

 

DEVLETİMİZİN VE HÜKÜMETİMİZİN ARKASINDAYIZ

 

2016 yılının Çerkezköy TSO için projeler kapsamında da önemli adımların atıldığı bir yıl olduğunu belirten Taha Ülker, “Namık Kemal Üniversitesi ile verimlilik sözleşmesi imzaladık. Yurt dışı fuarlarına katıldık. İlçemizin ve ülkemizin tanıtımını yaptık. Eğitime çok önem veriyoruz. Çerkezköy’deki Eğitim Kampüsü projesi için söz verdiğimiz Sosyal Bilimler Lisesi’nin yapım işi ihalesini gerçekleştirdik. Bildiğiniz gibi ülkemiz son zamanlarda zor bir süreçten geçiyor. Allah’ın izniyle hepsini atlatacağız. Hepimiz ülkesini seven insanlarız. Bu mücadelede Devletimizin ve Hükümetimizin arkasındayız” ifadelerini kullandı.

 

BROSS TEKSTİL’DEN HEDİYELER TAKDİM EDİLDİ

 

Çerkezköy TSO Meclis Başkanı Taha Ülker’in konuşmasının ardından yemeğe geçildi. Yemek sonrası katılımcılara, Çerkezköy TSO Meclis Başkan Yardımcısı ve Bross Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Asım Yavuzarslan tarafından gönderilen hediyeler takdim edildi. Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva da katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti. Yemek sonrası Çerkezköy TSO Meclis Başkanı Taha Ülker ve Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva davetlileri kapıya kadar uğurladı. 

 

Haber / Ahmet KARDEŞ