Kapaklı terörü lanetledi

Son zamanlarda artan terör saldırılarına ülke genelinde tepkiler çığ gibi büyürken; Kapaklı'da da siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları tarafından "Teröre Lanet Yürüyüşü" ge

GÜNDEM 19.12.2016 19:07:00 0
Kapaklı terörü lanetledi

ŞEHİTLER İÇİN DUALAR EDİLDİ

 

Kapaklı’da Kent Meydanı’nda toplanan kalabalık sloganlar eşliğinde yürüyerek terör olaylarına tepki gösterdiler. Özellikle son günlerde meydana gelen hain terör saldırılarında hayatlarını kaybeden şehitlerimiz için dualar edildi. Kapaklı Kent Meydanı’nda başlayan Teröre Lanet Yürüyüşü’ne AK Parti Kapalı İlçe Başkanı Salih Bezgin, Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, Demokratik Sol Parti Kapaklı İlçe Başkanı Talip Öztürk, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

ŞEHİTLER ÖLMEZ, VATAN BÖLÜNMEZ

 

Duaların ardından yürüyüşe başlayan kalabalık grup, sloganlar eşliğinde Pınar Bulvarı üzerinden Yaşar Doğu Caddesi, Hürriyet Caddesi istikametinde ilerledi. Yüzlerce vatandaşın katıldığı Teröre Lanet Yürüyüşü, Kapaklı Kent Meydanı’nda sona erdi. Yürüyüş sırasında vatandaşlar “Askere Uzanan Eller Kırılsın, “Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez”, “İntikam İstiyoruz”, “Vatan Sana Canım Feda” şeklinde sloganlar attı. Sloganlar sırasında sık sık tekbir getirilen yürüyüş olaysız bir şekilde sona erdi.

 

ASLA FIRSAT VERMEYECEĞİZ

 

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, İlçe Emniyet Müdürü Adem Tuncel ve İlçe Jandarma Komutanı Fevzi Bayram’a siyasi parti ilçe başkanları tarafından çiçek takdim edildi. Burada kısa bir konuşma yapan AK Parti İlçe Başkanı Salih Bezgin, “Şehitlerimize can borcumuz, gazilerimize kan borcumuz var. Biz bu vatanın birlik ve beraberliğine sahip çıktığımız müddetçe, ‘asker ocağı peygamber ocağıdır’ dediğimiz müddetçe ülkemiz üzerinde gözü olanlar amaçlarına asla ulaşamayacaktır. 1071 yılından bugüne toprak edindiğimiz bu vatana bugün de şehit verdik, yarın da vereceğiz. Ama birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyen şer güçlerine asla fırsat vermeyeceğiz” dedi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ