Çerkezköy takımına sahip çıkıyor

Aldığı sonuçlarla liderlik koltuğunda bulunan ve ilçede yaşayan iş adamı, esnaf ve vatandaştan takdirini ve sevgisini 1911 Çerkezköyspor'a sağlanan destek çığ gibi büyüyor. Son olarak önceki gün

SPOR 18.12.2016 19:22:00 0
Çerkezköy takımına sahip çıkıyor

TÜM TAKIM KATILDI

 

Çerkezköy’ün tanınmış işadamlarından Taner Sevindik, 1911 Çerkezköyspor’a Sitespor karşılaşması öncesi Et Beyi Restaurantta moral yemeği düzenledi. Düzenlenen yemek programına Kulüp Başkanı Murat Narçın, Genel Kaptan Muzaffer Savaş, yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular katıldı.

 

ORGANİZASYONLARIN DEVAM EDECEĞİNE İNANIYORUM

 

Kulüp Başkanı Murat Narçın, yemeği organize eden Taner Sevindik’e düzenlenen moral yemeği için teşekkür ederek, “Süper Amatör Lig'de yolumuza kayıpsız bir şekilde devam ediyoruz. Ligde başarı gelince gerek iş adamlarımız gerekse vatandaşlarımız takıma olan inancı ve güvenci artıyor. Bizleri bir araya getiren Taner Sevindik’e teşekkür ediyorum. İş adamlarımız takımımıza kahvaltı ve yemek vermek için destekte bulunuyorlar. Başarıdan sonra bu tarz destek ve organizasyonların artarak devam edeceğine inanıyorum” dedi.

 

MORAL YEMEĞİ VERMEK İSTEDİK

 

Çerkezköyspor’un şampiyon olacağına inandıklarını ifade eden Taner Sevindik, desteklerinin devam edeceğini kaydederek “Süper Amatör Lig'de başarılı bir şekilde yoluna devam eden ilçe takımlarımızdan 1911 Çerkezköyspor idarecilerini ve futbolcularına moral yemeği vermek istedik. Elimizden geldiğince takıma desteklerimiz devam edecek. Çerkezköy’ün adının bir üst liglerde duyulması için herkesin taşın altına eline koyması gerekiyor. Yemek organizasyonuna katılan herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

1911 ÇERKEZKÖYSPOR BU SEZONU ŞAMPİYON TAMAMLAR

 

Öte yandan Yıldız Gayrimenkul sahiplerinden Ahmet Yıldız ve Ali Kosuva, temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor’a Sitespor karşılaşması öncesi moral kahvaltısı organizasyonu düzenledi. Cumartesi sabahı Glory Area’da düzenlenen moral kahvaltısında konuşan Yıldız Gayrimenkul sahiplerinden Ahmet Yıldız, “Spora ve sporcuya her zaman destek olmaya çalışıyoruz. Çerkezköy’ü Süper Amatör Lig'de temsil eden 1911 Çerkezköyspor’un yöneticilerini, teknik heyetini ve futbolcularını ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Spora ve sporcuya her zaman destek vermek gerekiyor. İnşallah 1911 Çerkezköyspor bu sezon herkesin destekleri ile ligi şampiyon olarak tamamlar ve önümüzde ki sezon Bölgesel Amatör Lig'de mücadele etmeye hak kazanır. Takıma az da olsa katkımız olursa mutlu oluruz. Lig yarışında yöneticilerimize, teknik heyete ve futbolcularımıza başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

 

TAKIMA DESTEK VERİLMESİ GÜVENİN BİR GÖSTERGESİDİR

 

Bu gibi organizasyonların oluşan güvenin bir göstergesi olduğunu kaydeden 1911 Çerkezköyspor Başkanı Murat Narçın, “Takıma destek verilmesi güvenin bir göstergesidir. Birlik ve beraberlik içersinde bu yıl şampiyon olup, Bölgesel Amatör Lige çıkmak istiyoruz. Bu konuda teknik heyet ve futbolcularımıza güvenimiz tamdır. İş adamlarımızın düzenlediği bu yemekler takım olarak bizlere moral veriyor. Bu desteğin devam etmesini temenni ediyorum. Başarılı bir sezon geçirdiğimiz için iş adamlarımız ve vatandaşlarımız takımımıza sahip çıkıyor. Herkese sonsuz teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Haber / Celal KARAKURT