Tek ihtiyacımız birliğimizdir

Kayseri'de yaşanan terör saldırısı ile ilgili bir taziye mesajı da Türk Eğitim Sen Çerkezköy ve Kapaklı temsilcilerinden geldi. Çerkezköy  İlçe Temsilcisi Alper Tunga mesajında, "Bir, diri

GÜNDEM 18.12.2016 19:20:00 0
Tek ihtiyacımız birliğimizdir

BIÇAK KEMİĞE DAYANDI

 

Alper Tunga Şahin yayınladığı taziye mesajında, “Aralığın onunda İstanbul'da yanan yürekler tam bir hafta sonra bugün Kayseri 'de de yandı. Hain teröristler çarşı iznine çıkan silahsız askerlerimize, masum vatandaşlarımıza saldırdı. Ülkemizin içinden geçmiş olduğu bu kötü zamanlarda tek ihtiyacımız olan şey birliğimiz. Bizler bir olursak, diri olursak neler yapabileceğimizi Çanakkale'de, Sakarya'da ve 15 Temmuz sürecinde bütün dünyaya gösterdik. Şimdi bu birlik ve beraberliği terör olayları karşısında da gösterme zamanıdır. Artık bıçak kemiğe dayanmayı geçmiş kemiği parçalamıştır.” diye belirtti.

 

NE YAPARSANIZ YAPIN BAŞARAMAYACAKSINIZ

 

Şahin açıklamasını “Terörist sadece dağda değildir. Teröristler okulda öğretmen, postanede memur, hastanede doktor ve hemşire olarak karşımıza çıkmaktadır. Terörle mücadele sadece askeri değil topyekün bir mücadeledir. Bizler Türk Eğitim-Sen olarak bu topyekün mücadelede devletimizin yanındayız. Geçmişte olduğu gibi gelecekte de terörün ve teröristin karşısında cansiperane duruşumuza devam edeceğiz. Teröristlere de şunu söylemek lazım; ne yaparsanız yapın başaramayacaksınız, bölemeyeceksiniz, yıkamayacaksınız. Vatan, bayrak aşkına canını veren aziz şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Mekanları cennet olsun. Hüseyin Nihal Atsız 'ın dediği gibi: Ve kahramanlar can verir Yurdu yaşatmak için” sözleri ile bitirdi.

 

GERİDE GÖZÜ YAŞLI  AİLELER KALDI

 

Kapaklı Türk Eğitim Sen  Temsilcisi, Mehmet Çakmak ise yaşanan terör saldırısı ile ilgili “10 Aralık Cumartesi günü İstanbul’da iki ayrı noktada vatanımızın birliğine yönelik iki ayrı terör saldırısı meydana geldi. Bunun sonucunda  geriye 44 şehidimiz ve 238 gazimiz ve gözü yaşlı aileler kaldı. Türk Eğitim-Sen Kapaklı Temsilciliği olarak biz inanıyoruz ki büyük Türk devletimiz hiç bir şehidimizin kanını yerde bırakmamıştır, bırakmayacaktır.Öncelikle kahraman polislerimizin ve acılı ailelerimize baş sağlığı yaralı gazilerimize de acil şifalar diliyoruz.” dedi.

 

TEK DESTEK EĞİTİM

 

Bu durumun Türkiye üzerinde oynana oyunların devam ettiğinin kanıtı olduğunu söyleyen Çakmak,”Millet olarak bizim her zaman hazırlıklı olmamız gerekmektedir.Bunun da tek desteği şüphesiz eğitimdir.Bugün olduğu gibi vatanını seven öğretmenler olarak yarın da vatanını milletini seven öğrenciler yetiştirmeye devam  edeceğiz. Kapaklı'da Milli Eğitim ailesi içinde  terör örgütü mensubu öğretmen veya çalışan istemiyoruz.” diye belirtti.

 

Marmara Haber