Tekirdağ Aralık ayı meclisi toplandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Olağan Meclis Toplantısı kapsamında, Aralık 2016 Dönemi 1. Birleşimi, İlçe Belediye Başkanları ve Belediye Meclis üyelerinin katılımlarıyla, Büyükşehir Beledi

GÜNDEM 14.12.2016 19:21:00 0
Tekirdağ Aralık ayı meclisi toplandı

BİZ GÜÇLÜ BİR DEVLETİZ

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak toplantı öncesinde konuşma yaptı. Albayrak konuşmasında, tüm üyeleri, İstanbul Beşiktaş'ta güvenlik güçlerine yönelik düzenlenen terör saldırısında şehit olan polislerimiz ve vatandaşlarımız için saygı duruşuna davet etti. İstiklal Marşı’nın da okunmasının ardından konuşmasına devam eden Başkan Albayrak, "Ülkemiz, hain emellerine ulaşmak isteyenlere karşı mücadelesini sürdürürken biz de millet olarak bu mücadelede var olmayı sürdüreceğiz. Devletimiz çok güçlüdür, hainler bu tür eylemlerle emellerine hiçbir zaman ulaşamayacaktır. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı olarak şehitlerimize ve yaşamını yitiren vatandaşlarımıza tekrar Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

 

ŞEHİTLER İÇİN MEVLÜT OKUTULACAK

 

Başkan Albayrak konuşmasının sonunda yaptığı duyuruda, 11 ilçe belediye başkanı olarak aldıkları ortak kararla, Cuma günü Cuma namazının ardından hain saldırıda şehit düşen polislerimiz ve vatandaşlarımız için mevlüt okutacaklarını bildirdi. Başkan Albayrak ayrıca 6 Ocak 2017 tarihinde Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binasının temel atma törenini gerçekleştireceklerini duyurdu. Kadir Albayrak’ın konuşmasının ardından gerçekleşen Meclis toplantısında, oluşturulan gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı ve komisyonlara havale edilen diğer dosya ve evraklar değerlendirildi.

 

İLÇE BELEDİYELERE BİLGİ VERİLDİ

 

Toplantının bitimiyle birlikte Başkan Albayrak, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban ve Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu ile Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münür Karaevli ve üyeleri makamında ağırladı. Yapılan toplantıda ilçe belediyelerin çalışmalarıyla ilgili bilgi alışverişi yapıldı.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ