Makyaj eğitimi semineri düzenlendi

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile İnanır Group işbirliğinde bayan kuaförlerin daha kaliteli hizmet sunabilmesi adına dün saat 13.00'da Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Konferans Salon

GÜNDEM 14.12.2016 19:08:00 0
Makyaj eğitimi semineri düzenlendi

 MESLEĞİNİZ HAKKINDA BİLGİLİ OLMANIZI AMAÇLIYORUZ

 

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Konferans Salonu’nda düzenlenen seminer, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile İnanır Grup ortaklığında gerçekleşti. Çerkezköy ve Kapaklı'da hizmet veren yaklaşık 180 kuaförün katıldığı seminerde Başkan Ali Bozdağ kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Başkan Bozdağ konuşmasında, "Sizlere faydalı olacağını düşündüğümüz bu tür seminerlerin tekrar yapılmasını düşünüyoruz. Bu tür faaliyetler yaparak siz kuaför esnafımızın mesleğiniz hakkında daha fazla bilgi sahibi olmanızı amaçlıyoruz. Umarım ki, sizler de bundan memnun kalırsınız. Bu programda bizimle işbirliği yaparak bugün burada olan İnanır Group Kryolan Ürün Müdürü Sayın Tuğçe Hanım’a teşekkür ediyoruz. Ayrıca bugün buraya gelerek katılan kuaför ve kuaför adayı bütün arkadaşlarıma teşekkür eder, hayırlı bir eğitim olmasını temenni ederim” şeklinde konuştu.

 

TEKNİKLER UYGULAMALI OLARAK GÖSTERİLDİ

 

Başkan Bozdağ'ın ardından Kryolan Makyaj sorumlusu Tuğçe Dilaverler katılımcılara makyaj teknikleri, porselen makyaj, kalıcı makyaj ve 2017 gelin makyajı teknikleri hakkında teorik ve uygulamalı bilgilendirmelerde bulundu. Bilgilendirmelerin ardından anlatılan teknikler uygulamalı olarak katılımcılara gösterilirken, program sonunda katılımcılara sertifika takdim edildi.

 

Haber / Celal KARAKURT