Tekirdağ terörü lanetledi

İstanbul Beşiktaş'ta, Vodafone Arena Stadı ve Maçka Parkı yakınlarında meydana gelen terör saldırılarında şehit düşen polislerimiz ve vatandaşlarımız adına, Tekirdağ'ın Süleymanpaşaâ€

GÜNDEM 13.12.2016 20:23:00 0
Tekirdağ terörü lanetledi

GÖZÜMÜZDEKİ PERDE ARTIK KALKSIN

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda öncelikle, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat konuşma yaptı. Başkan Eşkinat konuşmasında; "Bizim İstiklal Marşımız 'Korkma' diye başlıyor ve biz de bu düşünceyle hareket ediyoruz ancak artık çocuklarımızın ülkemizde insanca yaşamasını, yetişmesini istiyoruz. Gözümüzdeki perde artık kalksın. Ülkemizin bütünlüğünü değiştirmeye çalışanlara lanet olsun. Terör nereden gelirse gelsin, nasıl gelirse gelsin sonuna kadar lanet olsun. Bu ülkeyi bizim atalarımız kurdu ve biz onlardan şunu öğrendik. Ne Mutlu Türküm Diyene" ifadelerini kullandı.

 

BÜYÜKLÜĞÜMÜZÜ ATATÜRK’TEN ALIYORUZ

 

Eşkinat’tan sonra söz alan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da yaptığı konuşmasında; "Güvenlik güçlerimize karşı yapılan bu hain saldırı tüm ülke olarak hepimizi derinden yaraladı. Terör denilen bu belaya asla ve asla taviz vermeyeceğiz. Nasıl ki bu ülke, bu millet 15 Temmuz döneminde dinci terör örgütüne karşı durdu, bu hainlere de karşı durmasını ve haddini bildirmesini bilecektir. Biz büyüklüğümüzü “Ben size savaşmayı değil ölmeyi emrediyorum” diyen büyük önderimizin gücünden alıyoruz. Biz Çanakkale'de 250 bin şehit verdik, Kıbrıs'ta yüzlerce şehit verdik. Bu ülkeyi de hainlere böldürmeyiz. Artık bütün siyasilerimiz birleşsin, söz konusu vatandır. Ben tekrar şehitlerimize ve hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Büyükşehir Belediye Başkanı olarak diyorum ki; teröre hayır, yaşasın demokrasi, Ne Mutlu Türküm Diyene" dedi.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Süleymanpaşa’da Bedesten Parkı’nda gerçekleştirilen `Teröre Lanet' mitingi, Başkan Albayrak'ın konuşmasının ardından son buldu. Yoğun bir katılımla gerçekleşen mitinge, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ile Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Süleymanpaşa Belediyesi yetkilileri, personel ve vatandaşlar katıldı.

 

Marmara Haber