KOM, zehir tacirlerine göz açtırmıyor

Uyuşturucu ile mücadeleyi kararlılıkla sürdüren Çorlu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri ilçenin 4 farklı noktasında yapılan baskınlard

GÜNDEM 13.12.2016 20:22:00 0
KOM, zehir tacirlerine göz açtırmıyor

ÇEŞİTLİ TÜRLERDE UYUŞTURUCU MADDELER ELE GEÇİRİLDİ

 

Çorlu’ya bağlı Kore Mahallesi’nde geçtiğimiz gün saat 16.30 sularında uyuşturucu madde ticareti yapıldığı iddia edilen bir mekana baskın yapan İlçe Emniyet Müdürlüğü KOM ekipleri, K.D. isimli şüpheliyi gözaltına aldı. Bahse konu mekanda yapılan aramalarda satışa hazır 42 fişek sentetik cannabinoid adlı uyuşturucu maddesi, 71 fişek esrar, 67 fişek morok adlı uyuşturucu maddesi, 83 adet turuncu, 14 adet yeşil ve 13 adet de sarı renkli olmak üzere toplam 110 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Aynı mahallede başka bir mekana daha baskın yapan polis burada yapılan aramalarda ise 63 fişek eroin, 12 fişek sentetik cannabinoid adlı uyuşturucu maddesi, 40 fişek kokain ve uyuşturucu madde satışından elde edildiği düşünülen 169,50 TL para ele geçirildi. Olayla ilgili H.P. isimli şahıs gözaltına alındı.

 

TOPLAM 4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

 

Kore Mahallesi’nde bir başka mekana yapılan baskında ise F.M. isimli şüphelinin kullandığı boş mekanda yapılan aramada yaklaşık 2 bin 500 gram kubar esrar ele geçirildi. miştir. Polis şimdi her yerde olayın şüphelisini arıyor. Bir ihbar üzerine belirtilen adrese giden Çorlu KOM ekipleri gittikleri adreste belirtilen çöp konteynerinin arka kısmında bulunan koli içerisinde poşete sarılı halde fişeklenmiş satışa hazır uyuşturucu maddeler buldu. Olayla ilgili M.T. isimli şüphelinin üst aramasında 1 fişek marok adlı uyuşturucu madde, uyuşturucu ticaretinden kazanıldığı düşünülen 135 TL para bulundu. İ.B. isimli şüphelinin üzerinden ise 2 adet kırmızı reçete ile satılan hap ve uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen 185 TL para bulundu. Kolideki poşetin içinden ise 53 fişek esrar, 1 fişek sentetik cannobinod adlı uyuşturucu madde, 43 fişek uyşturucu ele geçirildi. İ.B. ve M.T. isimli şüpheliler gözaltına alındı. 4 olayla ilgili başlatılan soruşturmalar devam ediyor.

 

Marmara Haber