Öğe İstanbul'daki saldırıyı kınadı

Geçtiğimiz Pazar günü İstanbul Beşiktaş'ta yaşanan terör saldırısı üzerine AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı da üzüntülerini paylaşan bir açıklama yaptı. İlçe TeÅ

GÜNDEM 12.12.2016 20:37:00 0
Öğe İstanbul

TÜRKİYE’Yİ KAOSA SÜRÜKLEME GAYRETİNDELER

 

Abdullah Öğe açıklamasında, “Binlerce yıllık tarihin kahramanlıklarla dolu coğrafyamız zorlu bir süreçten geçiyor. İçeride ve dışarıda devletimizin bekası, ülkemizin birliğini istemeyenler işbirlikçileriyle birlikte hain saldırıları Türkiye’yi kaosa sürükleme gayretindeler. 15 Temmuz’da bu milleti milletin silahlarıyla haince durdurmaya çalışanlar; milletimize diz çöktürmeye çalıştılar. Yüreğimiz yanıyor ancak acımızı yüreğimize gömeceğiz. Birliğimizi, beraberliğimizi kardeşliğimizi daim edeceğiz. Hayata, huzura, mutluluğa pusu kuran katiller devlet ve milletimizin bütünlüğüne halel getiremeyecekler, Türkiye’yi demokrasi ve hukuk yolunda çeviremeyeceklerdir.” dedi.

 

TÜRK HALKINA BOYUNDURUK VURAMAYACAKSINIZ

 

Öğe açıklamasına, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde yükselmeye devam edeceğiz. Ne yaparsanız yapın, başaramayacaksınız, milletimizi bölemeyeceksiniz, bayrağımızı indiremeyeceksiniz; vatanımızı parçalayamayacaksınız, devletimizi yıkamayacaksınız, ezanlarımızı susturamayacaksınız, bu ülkemizi diz çöktüremeyeceksiniz, bu halka boyunduruk vuramayaksınız, bin yıldır yürüdüğümüz bu yolda bizi geri döndüremeyeceksiniz, ülkemizi hedeflerinden vazgeçiremeyeceksiniz. Ülkemizi bölmek için her türlü kötülüğü yapan bu hain terörü, akıttığı kanda boğacağız. Hiçbir hain ve fitne odağı, Türkiye Cumhuriyeti’ni bölemeyecektir. Hainlerin tuzaklarını boşa çıkaracağız. Milletimiz birlik ve dirlik içinde kenetlenerek bu hain planı bozacaktır bu azız millet polisi ve emniyet güçleri ile birlikte kol kola vatanın bekasını temin edecektir. Acımız büyüktür ama büyük acıya da milletçe daha çok bütünleşerek ve kenetlenerek asacağız.” İfadelerini kullandı.  

 

BERABERLİK İÇİNDE YOL ALMAYA DEVAM EDECEĞİZ

 

Türkiye Cumhuriyeti Devleti, ülkesi ve milleti ile hainlikte sınır tanımayan ve kandan beslenen şer odaklarına gereken cevabı mutlaka verecektir diyen Başkan Öğe, .insanlıktan nasibini alamamış soysuzlar, Türk silahlı Kuvvetleri ve emniyet güçlerimiz tarafından mutlaka bertaraf edilecektir. İçeride ve dışarıda işbirlikçileriyle karanlık eylemlere bulaşanlar, taşeronlar ve terör patronları bilsinler ki; 2023 hedeflerimize ulaşma konusundaki kararlılığımızı, Karşılaştığımız her badireden sonra daha da perçinlenmiştir. Hain emellerine ulaşmak için her yolu mubah sayan şer odakları bu kez toplumun sinir ucuna dokunarak infial oluşturma arzusuyla menfur bir saldırı gerçekleştirdiler. Fakat bu milletin sağduyusunun çok şeylere galip geldiğini unuttular. Milletçe birlik ve beraberlik içinde yol almaya devam edeceğiz. Onun için tek millet, tek bayrak, tek vatan. Tek devlet ‘diyoruz.’Böyle yürüyeceğiz’ diyoruz. Bunlar sanıyorlar ki her saldırıda biz biraz daha zayıflıyoruz. Hayır, tam aksine her Saldırıda biz daha güçleniyoruz. Tam tersine bir oluyoruz, iri oluyoruz, diri Oluyoruz, kardeş oluyoruz, hep birlikte Türkiye oluyoruz. Aziz milletimize şimdiden büyük sabır ve metanet diliyorum. Aziz şehitlerimizin kanı yerde kalmayacaktır. Yaralılarımıza şifa diliyorum. Hayata kasteden katiller ve kendi bedenlerini de imha eden o aşağılık ruhları ölüme gönderen odaklar da hak ettikleri cevabı alacaklardır” diye konuştu.

 

ŞEHİT YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

 

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe açıklamasını, “İstanbul’ daki bu hain saldırıda şehit olan kardeşlerimize Allah’ tan rahmet dilerken, Onların geride bıraktığı ailelere ve yüce Türk milletine başsağlığı diliyor, kahpe saldırıda yaralanan kardeşlerimize acil şifalar diliyorum“ ifadeleri ile bitirdi.              

 

Haber / Ahmet KILAVUZ