Süper Lig'de istenmeyen görüntüler

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de 8'inci Haftasında oynanan ve kıran kırana geçen Kapaklıspor-1461 Karadenizspor karşılaşmasına, maçın 75'inci dakikasında meydana gelen olaylar damga vurdu.

SİYASET 11.12.2016 21:20:00 0
Süper Lig

3 KIRMIZI KART ÇIKTI

 

Ne olduysa 75’inci dakikada 1461 Karadenizspor’un oyuncu değişikliğine gittiği sırada oldu. Oyuncu değişikliği esnasında orta çizgiye gelen 1461 Karadenizspor Teknikdirektörü Vasıf Aksaka ile Kapaklısporlu Gençağa arasında tartışma çıktı. Tartışmaya futbolcular ve yedek kulübeleri de karışınca ortalık bir anda karıştı. Karşılaşma yaklaşık 14 dakika durdu. Ortamın yatışmasının ardından maçın hakemi Kapaklısporlu 35 numaralı Gençağa Yılmaz’a “Rakip takım antrenörünün yakasını çekip tartakladığı ve ‘Sen Kimsin’ dediği gerekçesiyle kırmızı kart gösterdi. 1461 Karadenizspor’dan 6 numaralı Uğur Tugay Karabacak “Gençağa Yılmaz’a kafa attığı” gerekçesi ile hakem tarafından kırmızı kartla cezalandırılırken; 26 numaralı Ömer Faruk Çiçek de “Kapaklısporlu 7 numaralı oyuncunun yakasına yapışıp tartakladığı” gerekçesi ile hakemden kırmızı kart gördü.

 

TARAFTARLARI BAŞKAN DÜKANLI SAKİNLEŞTİRDİ

 

Hakem, Gençağa Yılmaz ile tartışma yaşayan 1461 Karadenizspor Teknikdirektörü Vasıf Aksaka’yı da saha dışına gönderdi. Karşılaşma sonrası 1461 KAradenizsporlu bazı futbolcuların tahrik etmesi sonucu gerilen Kapaklıspor taraftarları 1461 Karadenizspor takımının kullandığı soyunma odasını taş attı. Sinirli taraftarları Kapaklıspor Kulübü Başkanı Hasan Dükanlı ve Kapaklısporlu futbolcular güçlükle sakinleştirebildi. Polis, taraftarları stat etrafından uzaklaştırırken; 1461 Karadenizspor Kulübü Başkanı İbrahim Namlı bir kez daha büyük bir centilmenlik örneği göstererek Kapaklıspor soyunma odasına gelip Kapaklısporlu oyunculara başarılar diledi.   

 

Haber / Ahmet KARDEŞ