Çorlu'da kahreden olay

Çorlu'da 28 yaşındaki genç Omurtak Caddesi üzerinde bulunan bir AVM'nin terasından atlayarak intihar etti. Adının Atakan U. olduğu öğrenilen genç sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağme

GÜNDEM 11.12.2016 21:10:00 0
Çorlu

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

 

Olay önceki gece Çorlu’da Omurtak Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir alışveriş merkezinde meydana geldi. Görgü tanıklarının iddialarına göre AVM’in terasında uzun zaman telefonla görüşme yaptığı öğrenilen Atakan U. bilinmeyen bir sebeple önce telefonu fırtlattı, sonra da kendini terastan boşluğa bıraktı. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, AVM’nin zemin kattaki giriş kapısının önüne düşen gence müdahale ettiler. Fakat genç yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı. 

 

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

 

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri ile Olay Yeri İnceleme Büro Amirliği ekipleri de olayın meydana geldiği alışveriş merkezinde inceleme yaparak görgü tanıklarının ifadelerine başvurdu. Polis ekipleri Atakan U’nun kendisini boşluğa bırakmadan önce attığı öne sürülen cep telefonunu ulaşmaya çalıştı. Atakan U.'nun cansız bedeni yapılan incelemelerin ardından Çorlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

 

Haber / Ahmet Kardeş