Le Piano hizmete açıldı

Namık Kemal Bulvarı No 9-11'de faaliyete giren Le Piano adlı kafe Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve diğer davetlilerin katılımı ile dün saat 15.30'da açıldı. Açılışta konuşan Akay, NamÄ?

GÜNDEM 9.12.2016 20:45:00 0
Le Piano hizmete açıldı

NİSAN'DA PROJEYE START VERİLECEK

 

Namık Kemal Bulvarı İŞKUR binasının altında hizmet verecek olan Le Piano isimli kafenin açılışına Çerkezköy Belediyesi Başkanı Vahap Akay, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı ve yönetim kurulu, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay ve davetliler katıldı. Düzenlenen açılış töreninde konuşan Başkan Akay, Namık Kemal Bulvarı'nın prestij cadde projesinde yer aldığını kaydederek, " Burası Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin prestij caddelerinden birisi olacak. Caddeleriyle, kaldırımlarıyla, aydınlatmalarıyla güzel olacak. Bu çerçevede 2017 Nisan, Mayıs gibi projemize başlayacağız. Dolayısıyla bu güzel işletmemizin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor, bol kazançlar diliyorum" dedi.

 

HER ÇARŞAMBA KEMAN VE PİYANO DİNLETİSİ OLACAK

 

Her çarşamba günü piyano ve keman dinletisi yer alacak olan Le Piano'nun işletmecisi Ergin Şen, işletme hakkında yaptığı açıklamada, "İşletmemiz yaklaşık olarak 250 kişilik bir kapasiteye sahip. İlçemizde ailecek gidilebilecek pek fazla yer bulunmuyor,  piyano ve keman dinletisi ile misafirlerimize sakin ve huzur veren bir konsept sunuyoruz. Ailecek gidilebilecek bir konsept oluşturduk. İtalyan, Fransız ve Türk mutfağının yer aldığı zengin bir menüye sahibiz. İşletmemizde şu an için 12 personelimiz ile misafirlerimize kaliteli hizmet sunmak için elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı.   

 

Haber / Gökhan TEKER