Haberleriniz işimi kolaylaştırdı

Sultanbeyli Kaymakamlığı'na atanan Kaymakam Metin Kubilay, Marmara Haber Gazetesi'ne veda ziyaretinde bulundu. Çerkezköy'de yerel basının çok güçlü olduğunu söyleyen Kaymakam Kubilay, "Siz

GÜNDEM 8.12.2016 19:35:00 0
Haberleriniz işimi kolaylaştırdı

VEDA ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

 

İçişleri Bakanlığı’nın resmi gazetede yayımlanan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar kararnamesi kapsamında İstanbul’un Sultanbeyli İlçesi Kaymakamlığı’na atanan Metin Kubilay veda ziyaretlerine devam ediyor. Kaymakam Kubilay dün saat 15.00’da da Marmara Haber Gazetesi’ni ziyaret etti. Gazeteci Şaban Kardeş tarafından karşılanan Kaymakam Kubilay, “Üç yılı aşkın süredir buradayız. Çerkezköy’de görev yapmak bir ayrıcalıktır. Sizler vasıtasıyla da halkımıza veda etmek istiyorum” dedi. 

 

HABERLERİNİZ BİZE ZAMAN KAZANDIRIYORDU

 

Çerkezköy’de yerel basının çok güçlü olduğunu ifade eden Kaymakam Metin Kubilay, “Projelerimizin ve faaliyetlerimizin kamuoyuna duyurulmasında her zaman desteklerinizi gördüm. Biz de Kaymakamlık olarak bundan istifade etmeye çalıştık. Buradaki görev sürem boyunca sabahları ilk işim gazeteleri okumak, varsa ilçe ile ilgili sorunlara çözüm üretmek oluyordu. Sizler sayesinde gündemi her zaman yakından takip etme imkanı bulduk. Bu sayede ilçenin ihtiyaçlarını, eksiklikleri gördük. Yaptığınız haberler, bu ihtiyaçların ve eksikliklerin giderilmesi adına işimizi kolaylaştırıyordu. Çünkü haberleriniz bize zaman kazandırıyordu” ifadelerini kullandı.

 

OTOBAN BAĞLANTI YOLU ÇOK ÖNEMLİ

 

“Yapmayı çok istediğiniz fakat görev süreniz yetmediği için yapamadığınız bir proje var mı?” sorusuna samimiyetle cevap veren Kaymakam Kubilay, “Veliköy OSB’den Otoban’a bağlantı yolu için çok uğraştım fakat görev sürem yetmedi. Bu projenin hayata geçmesini çok istiyordum. Çünkü bu yol sadece Veliköy OSB için değil, Çerkezköy için de çok önemli bir yol olacaktı. Bildiğiniz üzere Gümrük Müdürlüğü, şu anda Veliköy Futbol Sahası’nın bulunduğu alana taşınacak. Bu yol yapılırsa TIR’lar ilçe merkezine girmeyecek. İlçe trafiği rahatlayacak. Hem de OSB’ler arasında koordinasyon daha sağlıklı işleyecek” dedi.

 

BİZ KAMUNUN VİCDANI OLARAK GÖREV YAPIYORUZ

 

Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu söyleyen gazeteci Şaban Kardeş ise “İnşallah sizden sonra burada görev yapacak olan diğer kaymakamlar da en az sizin kadar basın ile iyi ilişkiler kurar. Bu hem kendileri hem de Çerkezköy yararına olacaktır. Çünkü biz kamunun vicdanı olarak görev yapıyoruz. Sizin yapılan haberlere hemen refleks gösterip anında olaylara müdahale etmeniz bizi çok mutlu ediyor. Siyasiler de sizin kadar gayretli olsalar Çerkezköy bir kat daha yaşanılabilir bir şehir olacaktır” dedi.

 

KUBİLAY’A ANLAMLI HEDİYE

 

Çerkezköy merkezli Marmara Gazeteciler Birliği’nin yakın zamanda faaliyete başlayacağını belirten Şaban Kardeş, “Bu birlik Tekirdağ, Kırklareli, Edirne ve Çanakkale’yi kapsayacak bir birlik olacak. Yakında kurulum işlemleri tamamlanacak. İnşallah işlemler yetişir ve derneğimizi hayata geçirecek olan imzayı Kaymakam olarak siz atarsınız” dedi. Konuşmaların ardından Kaymakam Kubilay’ın Çerkezköy Haber ve Marmara Haber gazetelerinde çıkan haberlerden kolajlanan gazete koleksiyonu hediye edildi. Baskının üzerinde yer alan “Demokrasi ve Çerkezköy’e katkılarınızdan dolayı teşekkür ederiz” ifadeleri dikkatlerden kaçmadı. Kaymakam Kubilay ise “Bugüne kadar aldığım en anlamlı hediyelerden biri oldu” diyerek Haber ailesine teşekkür etti.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ