Metin Kubilay'a yemekli veda

Çerkezköy İlçe Kaymakamlığı Personeli, Çerkezköy'de 3 yılı aşkın bir süre görev yaparak İstanbul Sultanbeyli ilçesine atanan İlçe Kaymakamı Metin Kubilay onuruna bir yemek organizasyonu

GÜNDEM 8.12.2016 19:30:00 0
Metin Kubilay

“TAKDİRLERİ MOTİVASYON KAYNAĞIMIZ OLDU”

 

Kaymakamlık personeli adına plaketi takdim eden Yazı İşleri Müdürü Muhteber Kuralay “İlçemize atandığı andan itibaren kısa sürede alıştığımız Sayın Kaymakamımız, çalışkanlığı ile her zaman bizlere örnek oldu. İlçemizden gidecek olmasının burukluğu içerisindeyiz. 3,5 yıla yakın birlikte çalıştığımız süre zarfında daima bizim yanımızda ve desteğimizde oldu. Başarılı personeli her zaman takdir etmesi de personelimiz için ayrı bir motivasyon oldu. Bizlere sağladığı desteklerden ve ilçemizde yapmış oldukları değerli hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Kendim ve personelim adına yeni görevlerinin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.” dedi.

 

“ÇERKEZKÖY MARKA KENT OLMALI”

 

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay da yemekte bir konuşma yaparak çalışma arkadaşlarına hazırlamış oldukları organizasyondan dolayı teşekkür etti ve  “Kaymakamlık hayatım boyunca görev yaptığım tüm İlçeleri örnek bir kent yapmak için çalışmalar yürüttüm. Her anlamda marka kent olmaya ve gelişmeye müsait olan Çerkezköyümüz için de birçok başarılı projeyi hayata geçirmeye çalıştık. Elimizden geldiği kadar kanuni görev ve yetkilerimiz dahilinde vatandaşlarımız arasında ayrım yapmadan, bize ulaşan vatandaşlarımızın dertlerine çare olmaya da gayret ettik. Yürütmüş olduğumuz tüm bu proje ve faaliyetlerde ve devletimizin şefkatli elini ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırılmasında, Kaymakamlık personeli olarak sizin alın teriniz vardır. Hizmetlerinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

 

KUBİLAY’IN EŞİ DE KATILDI

 

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay onuruna yapılan yemek organizasyonuna, Metin Kubilay’ın eşi Füsun Kubilay, İlçe Yazı İşleri Müdürü Muhteber Kuralay ve Kaymakamlık personeli katıldı.