Trakyalılar vakfı 'kış yemeği'nde buluştu

8 Ekim 2016'da yapılan Genel Kurul ile Trakyalılar Vakfı'nın yönetimini devralan yeni yönetim kurulu çalışmalarına başladı. Yönetim kurulu, 29 Kasım Salı Saat 19.30'da Ankara Latanya Hotel?

GÜNDEM 8.12.2016 19:16:00 0
Trakyalılar vakfı

İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERE BURS VERİLECEK

 

Yemekte konuşma yapan Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Özgöç “8 Ekim’de yapılan Genel Kurul’da genç ve dinamik ekibimizle Trakyalılar Vakfı’nın yönetimine talip olduk ve yönetimi devraldık. Bugün vakfımız bünyesinde yaklaşık 200 Trakyalı öğrenci arkadaşımız var. Öncelikli hedefimiz, Trakya’dan öğrenimi için dışarıya çıkan arkadaşlarımızın gittikleri yerlerde karşılaşacakları sorunlarda onlara yardımcı olmak, ihtiyacı olanlara burs verebilmek ve bu arkadaşlarımıza birlikte güzel ve kaliteli zaman geçirecekleri bir ortam sunabilmek. Bu bağlamda ilk işimiz, öğrencilerimizin ve hemşerilerimizin birlikteliğini ve kaynaşmasını sağlamak, yönetimimizi ve projelerimizi anlatmak amacıyla ‘Büyük Kış Yemeği’ni düzenlemek oldu. Yemeğin kararını aldıktan sonra bölge temsilcilerimizi ve yöneticilerimizi davet etmek üzere TBMM’ye ve bölgeye ziyaretler gerçekleştirdik. Bu ziyaretler esnasında hem hedeflerimizden ve projelerimizden bahsettik hem de değerli valilerimizi, milletvekillerimizi, belediye başkanlarımızı, iş adamlarımızı ve hemşerilerimizi yemeğimize davet ettik.” dedi.

 

“MİLLETVEKİLLERİNİ DE ARAMIZDA GÖRMEK İSTERDİK”

 

Yemek programına Tekirdağ Milletvekillerini davet ettikleri halde gelmedikleri için bir yanlarının buruk olduğunu belirten Özgöç,”Yoğun programları dolayısıyla katılamayıp tebriklerini ileten değerli hemşehrilerimize teşekkür ederiz. Bölgemiz ürünlerini misafirlerimize sunmak üzere bizlere ulaştıran Edirne Valiliğine, Edirne Belediyesi’ne, Kırklareli Belediyesi’ne, Trakya Kalkınma Ajansı’na, Trakya Birlik’e,  Keçecizade’ye, Arslanzade’ye, Karlıbağ Hardaliye’ye, Şeref Dondurma & Peynir Helvası’na teşekkür ederiz. Gece boyunca çekim yaparak sesimizi duyurmamıza katkıda bulunan bölgemiz televizyon kanalı Rumeli TV’ye ve bu konuda bizlere destek olan Uzunköprü Belediyesi’ne minnettarız. Gecede yapılan açık arttırmada öğrencilerimize burs sağlamak amacıyla satılan ‘Doğanın Sarı Gelini Ayçiçeği’ adlı fotoğraf sergisinin nadide eserini vakfımıza bağışlayan Edirne Sevdalısı Sayın Enver Şengül’e şükranlarımızı sunuyoruz. İki yıldır üst üste açık arttırmadaki eserlerimizi alarak bizlere destek olan İş Adamı Sayın Savaş Durdu’ya teşekkür ederiz. Ayrıca, askıya aldıkları biletlerle öğrencilerimizin geceye katılımlarını sağlayan çok değerli yardımseverlerimize hem öğrencilerimiz adına hem de vakfımız adına canıgönülden teşekkür ediyor ve şükranlarımızı sunuyoruz.”

 

“İLERİYE GİTMEK İÇİN HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ”

 

Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Özgöç konuşmasını, “Bundan sonraki süreçte öğrencilerimize daha çok destek olmak, bölgemizin kalkınmasına ve tanıtılmasına katkıda bulunmak için daha büyük projeler yapmak üzere yolumuza devam edeceğiz. Bu yolda yürürken bölgemizden gelecek her türlü desteğe ve iş birliğine açık olduğumuzu belirtmek isterim. Daha iyisini yapmak ve daha ileriye gitmek için hep birlikte çalışmalıyız ve biz hazırız.” ,diyerek bitirdi.