Albayrak'ın TESKİ mesaisi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, TESKİ Muhtarlar Koordinasyon toplantısına katıldı. Albayrak burada yaptığı konuşmasında, "Hayrabolu tarımın başkentidir" dedi.

GÜNDEM 6.12.2016 21:25:00 0
Albayrak

HAYRABOLU’NA YATIRIM YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ

 

Hayrabolu ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantında TESKİ Genel Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları değerlendirildi. Konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet edilen Başkan Albayrak ise "Hayrabolu tarımın ve hayvancılığın başkentidir. Büyükşehir belediyesi olarak Hayrabolu için gerekli tüm yatırımları yapmaya devam edeceğiz" dedi.

 

HAYRABOLU’DA YAPILMADIK YOL KALMADI

 

Toplantıda bir diğer konuşmayı gerçekleştiren Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu;"2,5 yılı geride bıraktık. Şehrimiz için sizlerle birlikte gereken her yatırımı planlayarak yapmaya devam ediyoruz. Geçmiş dönemlerde yapılan yatırımlar artık son bulmak üzere. Hayrabolu’da yapılmadık yol bırakmayarak hizmetlerimize devam ediyoruz. Kapalı pazar yeri ve kapalı hayvan pazarı projelerimiz için gerekli planlamalarda yapılmış bulunmaktadır. Yaptığımız bu hizmetlerde bizlerden desteğini esirgemeyen ve daima yanımızda olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Albarak'a huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyorum" diye belirtti.

 

TOPLANTIDA MUHTARLAR DA HAZIR BULUNDU

 

TESKİ Muhtarlar Koordinasyon toplantısına, Başkan Albayrak'ın yanı sıra Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu,Teski Genel Müdürü Dr. Şafak Başa,Başkan Danışmanı Şeref Çetin, TESKİ Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Ünal ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz ve Hayrabolu ilçesi mahalle muhtarları da katıldı.