1911 dolu dizgin 9-0

Süper Amatör Lig'in 7.hafta karşılaşmasında temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor evinde Hayrabolu Belediyespor takımını konuk etti. İlk yarı 5-0'lık skorla temsilcimizin üstünlüğüyle sona e

SPOR 5.12.2016 19:34:00 0
1911 dolu dizgin 9-0

KARŞILAŞMA SAAT 13.00’DA BAŞLADI

 

Pazar günü Mustafa Uğraş Stadında saat 13.00’da başlayan müsabaka öncesinde geçtiğimiz hafta yaşanılan uçak kazasında hayatını kaybeden Chapecoense oyuncuları için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. 1911 Çerkezköyspor müsabakaya Sedat, Doğukan, Mücahit, İsmail İnan, Sinan Böker, Selçuk Tekeci, Tezcan Karabulut, Şafak Törin, Ali Rıza, Deniz Sert ve Hakan Tice ilk on biri ile çıkarken, konuk ekip Hayrabolu Belediyespor ise Eray, Samet, Erkan, Tugay, Burhan, Güran, Aliman, Fatih, Tugay Kayhan, Barış ve Hasan ilk on biri ile sahadaki yerini aldı.

 

MÜSABAKAYA TEMSİLCİMİZ BAŞLADI

 

Karşılaşmaya başlayan taraf temsilcimiz oldu. İlk dakikalarda etkili bir oyun sergileyen temsilcimiz aradığı gole 4.dakikada ulaştı. Ali Rıza sağ kanattan ceza alanına girerek yaptığı ortayı iyi takip eden Deniz, topu ağlarla buluşturdu. Golden yaklaşık bir dakika sonra Tezcan hızla rakip alana yönelerek Selçuk ile yaptığı verkaçın ardından Tezcan’ın sert şutu kalecide kaldı. Rakibe nefes aldırmayan temsilcimizde bir kez daha topla buluşan Tezcan’ın sert şutu kaleciden dönerken, topu iyi takip eden stoper Sinan filelerle buluşturdu.

 

SEDAT ADETA FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ

 

Baskılı oyuna rağmen kontra atakla rakip kaleye yüklenen Hayrabolu Belediyespor da ceza alanı içine gelen ortayı iyi takip eden Hasan’ın çektiği sert şutu Sedat harika bir kurtarışla kornere çelmeyi başardı. Karşılaşmanın 23.dakikasında Doğukan hızla ceza alanına yönelerek yaptığı ortayı iyi takip eden Deniz topu ağlara göndererek skoru 3-0 getirdi. Müsabakanın 30.dakikasında Hakan Tice ceza alanında rakiplerini tek tek çalımlarken rakip savunma oyuncusunun müdahalesi ile yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi.

 

SERT VE TİCE HAT-TRİCK YAPTI

 

Penaltı atışını kullanan Hakan Tice, topu ağlarla buluşturdu. Rakibini kendi yarı alanına hapseden temsilcimiz geliştirdiği atakta Tezcan’ın pası ile hareketlenen Mücahit’in ceza alanına yaptığı ortayı iyi takip eden Deniz kendisini üçüncü takımının beşinci golünü kaydetmeyi başardı. İlk yarının son bölümlerinden başka gol sesi çıkmayınca 1911 Çerkezköyspor takımı soyunma odasına 5-0’lık üstünlükle girmeyi başardı. Temsilcimiz ikinci yarıya da hızlı başlamasını bildi. Sergilediği etkili oyunla taraftardan da tam not alan temsilcimiz karşılaşmanın 51.dakikasında altıncı gole ulaşmayı başardı. Şafak’ın sol kanattan içeriye taşıdığı topla buluşan Hakan Tice, sert ve düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 53.dakikada gelişen 1911 Çerkezköyspor atağında Hakan Tice sağ kanattan arka  direğe yerden çıkardığı pası Şafak golle süslemeyi başardı.

 

SİNAN’IN VOLESİ SON SÖZÜ SÖYLEDİ

 

Karşılaşmanın 58.dakikasında Doğukan’ın sağ kanattan yaptığı ortaya hareketlenen Hakan Tice, usta bir dokunuşla topu filelere göndererek kendisinin üçüncü takımının da sekizinci golüne imza attı. 84.dakikada sağ kanattan gelen ortaya yükselen Sinan’ın volesi kaleci Eray ve Hayrabolulu savunma oyuncularının bakışları arasında filelerle buluştu. Son bölümlerde başka gol sesi çıkmayınca müsabaka 1911 Çerkezköyspor takımının 9-0’lık üstünlüğüyle sona erdi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ

Foto / Mehmet AYAN