'Engelleri kolayca aşabiliriz'

Ergene Belediyesi tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısıyla etkinlik düzenlenirken, programa katılan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Geleceğin teminatı olan çocu

GÜNDEM 4.12.2016 19:04:00 0

ENGELLİLER İÇİN DÜZENLENEN ORGANİZASYONA KATILDI

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ergene Belediyesi organizasyonuyla, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında düzenlenen etkinlik programına katılırken, etkinlikte Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel de yer aldı.

 

BİRLİKTE ÇALIŞMAMIZ GEREKİYOR

 

Başkan Albayrak günün anlam ve önemini belirten konuşmasında, “Engelli aileleri ve çocuklarla bir arada olmaktan dolayı çok mutluyum. Geleceğin teminatı olan çocuklara mutlu, umutlu yarınlar bırakmak adına birlikte çalışmamız gerekiyor. Engelleri ve tüm zorlukları el ele vererek kolayca aşabiliriz. Etkinliğin düzenlenmesini sağlayan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e ve katılımlarından dolayı tüm ailelere teşekkür ederim” dedi.

 

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel de kendileri ile birlikte olduğu için Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a vatandaşlar adına teşekkür etti. Düzenlenen program çeşitli oyun ve gösterilerle devam ederken, çocuklar gönüllerince eğlendiler.

 

Marmara Haber