Albayrak TESKİ toplantısına başkanlık etti

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürlüğü'nde düzenlenen TESKİ Yönetim Kurulu Toplantısına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, çalışmaların aral?

GÜNDEM 2.12.2016 21:06:00 0
Albayrak TESKİ toplantısına başkanlık etti

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BRİFİNG ALDI

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Genel Müdür Yardımcısı Dr. İbrahim İçöz, Yönetim Kurulu Üyeleri Nilgün Marmara ve Rıza Tekin katıldı. Düzenlenen toplantıda gündem maddeleri görüşülerek TESKİ’nin önümüzdeki dönem yapacağı çalışmalar hakkında da kararlar alındı. Başkan Albayrak, TESKİ Yönetim Kurulu Toplantısı sonrasında TESKİ Genel Müdür Yardımcısı Dr.İbrahim İçöz’den, TESKİ’nin yaptığı çalışmalar hakkında brifing aldı. Brifing süresince Su ve Kanal İşletme Dairesi Başkanlığı, Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanlığı, Abone İşleri Dairesi Başkanlığı ve Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığının yürüttüğü çalışmalar anlatıldı.

 

DEVASA YATIRIMLAR YAPILIYOR

 

Toplantı sonrası değerlendirmelerde bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “TESKİ, gerek il merkezi gerekse 11 ilçemizde çalışmalarını aralıksız sürüdürüyor. Bir yandan kanalizasyon ve yağmursuyu altyapısı çalışmalarını yürüten TESKİ, bir yandan da şehrimizin içme suyu hattının yenilenmesi için çaba sarfediyor. İnşallah en kısa zamanda Tekirdağ’ın su ve kanalizasyon konusunda hiçbir sıkıntısı kalmayacaktır. Çünkü TESKİ bu kapsamda 11 ilçemizde de devasa yatırımlar yapmaktadır” ifadelerini kullandı.

 

Marmara Haber