Arıcılığın püf noktaları anlatıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı'nın katkılarıyla düzenlenen `Arıcılıkta Başarılı Olmanın Yol

GÜNDEM 1.12.2016 21:20:00 0
Arıcılığın püf noktaları anlatıldı

“BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OLARAK ARICILIĞA ÖNEM VERİYORUZ”

 

Başkan Albayrak toplantıda yaptığı konuşmada, Trakya'daki bal üretiminin önemine dikkat çekerek, arıcılığın ülkenin en önemli sosyo-ekonomik faaliyetlerinden biri olduğunu ve Büyükşehir Belediyesi olarak bu sektöre fazlasıyla önem verdiklerini ifade etti. Bölgedeki bal ve diğer arı ürünleri üretiminin çok daha ileri noktalara taşınması gerektiğini vurgulayan Albayrak, bundan böyle Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin de kendi arı kovanlarını üreterek dağıtımını yapacağını söyledi. Başkan Albayrak, arıcılığın geniş bir kitleye yayılmasına katkı sağlamak adına, bal üreticileri ve çiftçiye daima destek vereceğini de belirtti.

 

PROGRAMA KATILANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

 

Sözlerine eğitimin çok yararlı olacağına inandığını söyleyerek devam eden Kadir Albayrak, “Malkara’da programına katılma fırsatı bulduğum Prof. Dr. Muhsin Doğaroplu alanında çok birikimli bir eğitmen. Eğitime katılanlara çok önemli bilgiler verecektir. Programda hazır bulunan herkese ve Doğaroğlu’na teşekkür ederim” dedi.

 

EĞİTİM MUHSİN DOĞAROĞLU TARAFINDAN VERİLDİ

 

Prof. Dr. Muhsin Doğaroğlu toplantıda yaptığı sunumunda, "Arıcılıkta Başarılı Olmanın Yolları" konusu kapsamında, modern arıcılık teknikleri, arıcılığın geliştirilmesi ve birçok konuda bilgiler verdi.

 

BİRÇOK İSİM HAZIR BULUNDU

 

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirilen toplantıya Başkan Albayrak ile birlikte Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka, Danışmanlar Neşat Erdoğan ve Şeref Çetin ile Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Aslan da katıldı.

 

Marmara Haber