Kaymakam Kubilay'ın kütüphane mesaisi

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy'e modern bir kütüphane kazandırılması yönündeki çalışmaları yerinde incelemek ve talimatları doğrultusunda yapılan değişiklikleri görme

GÜNDEM 29.11.2016 20:21:00 0
Kaymakam Kubilay

“ÖNDE OLMAK İSTİYORSAK ÇOK OKUYACAĞIZ”

 

Ziyarette konuşma yapan Kaymakam Kubilay, içinde bulunduğumuz çağın bilgi çağın olduğunu ve her şeyin başında okumanın geldiğini söylerek  “Çocuklarımızın ve gençlerimizin kötü alışkanlık kazanabilecekleri, eğitimlerini ve hayatlarını olumsuz yönde etkileyebilecek ortamlardan ziyade kütüphanelerde vakit geçirmelerini, kitaplarla tanışmalarını ve okuma alışkanlığı kazanmalarını istiyoruz. Eğer bir adım önde olmak istiyorsak daha çok okumalıyız. Gençlerimiz kütüphanemizde her türlü kaynağı rahatlıkla ulaşabiliyor. Çok temiz ve refah çalışma alanları var. Tüm vatandaşlarımızı kütüphanemizi ziyaret etmeye ve ücretsiz olarak verilen hizmetlerden faydalanmaya davet ediyorum.” dedi.

 

ÖĞRENCİLER MEMNUNİYETLERİNİ DİLE GETİRDİ

 

Çalışmalar hakkında Kütüphane Memuru Hülya Gümüş’ten de bilgi alan Metin Kubilay, çalışma salonlarını  gezerek ders çalışan ve kitap okuyan öğrencilerle de sohbet etti. Kubilay’ın öğrencilere kütüphanenin yeni görünümünden ve kütüphane hizmetinlerinden memnun olup olmadıklarını sorması üzerine öğrenciler de kütüphanenin kendileri için çok faydalı olduğunu ve çalışma ortamından da çok memnun olduklarını ifade ettiler.

 

Haber / Selin ÇALIŞKAN