Karakoç İl ve İlçe yönetimlerini ziyaret etti

MHP MYK üyesi Erdem Karakoç dün Çerkezköy'de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. MHP Tekirdağ İl Başkanı Koray Önsel ve Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz'i iş yerinde ayrı ayrı ziyaret eden

SİYASET 28.11.2016 19:13:00 0
Karakoç İl ve İlçe yönetimlerini ziyaret etti

İLK ZİYARET ÖNSEL'E

 

MHP MYK üyesi Erdem Karakoç,  bölgedeki ilk ziyaretini Tekirdağ İl Başkanı Koray Önsel'e yaptı. Milliyetçi camiada istişarenin ve teşkilat ziyaretlerinin bir gelenek olduğunu hatırlatan Karakoç, parti içindeki birlik ve beraberliğin ülke genelinde olduğu gibi bölgede ve Çerkezköy'de de korunduğunu kaydetti. İstişare ziyaretlerinde il ve ilçe yönetimi ile yapılan fikir alışverişlerinde partinin uyguladığı siyasetin toplumun her kesimi tarafından takdirle karşılandığını söyleyen Karakoç, “Genel merkezin bu politikasının olumlu yansımaları da bizler tarafından yakından takip ediliyor. Bu bakımdan parti politikalarımızın teşkilatlarımız aracılığı ile milletimize anlatılmasındaki gayretleri nedeniyle İl Başkanı Koray Önsel’i kutluyorum" dedi.

 

ÜLKÜCÜ ÜLKÜCÜNÜN ÖZ BE ÖZ KARDEŞİDİR

 

 7 Haziran seçimlerinin akabinde ülkenin gidişatını en iyi şekilde MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin okuyabildiğini ifade eden Karakoç, "7 Haziran'da başlayan bu sürecin daha sonrasında 1 Kasım seçimleri ve 15 Temmuz kanlı darbe girişiminden sonra ortaya çıkan Türkiye fotoğrafını en iyi Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli yapmıştır. Önümüzdeki dönem seçimlerde MHP iktidar koltuğunda oturacak. Türkiye'nin birliğinin korunmasında MHP'nin öncülüğü ve fedakarlığı bir kez daha aziz Türk milletinin takdirini kazanmıştır. Önümüzdeki dönem MHP'nin iktidara yürüyüş dönemi olacaktır. Teşkilatlarımız buna hazırlıklı olsun" dedi. Karakoç, il ve ilçe teşkilatlarının çalışmalarını sıkı tutmaları gerektiğini belirterek, “Teşkilat mensupları, ‘ülkücü ülkücünün öz be öz kardeşidir’ felsefemizde olduğu gibi kardeşlik saflarını sıklaştırmalıdır” diye konuştu.

 

GENEL BAŞKANIMIZIN STRATEJİLERİ MHP’Yİ ZİRVEYE TAŞIYACAK

 

Karakoç, Koray Önsel'in ardından MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz'i iş yerinde ziyaret etti. İlçe başkanlığına atanan Aydeniz’i tebrik eden MHP MYK üyesi Erdem Karakoç, “MHP İlçe Yönetim Kurulu içinden bir kardeşimizin bu ulvi göreve atanmış olmasından memnuniyet duydum. Partimiz gerek Tekirdağ, gerekse ilçelerinde var olan potansiyelle her türlü zorluğun üstesinden gelebilecek kadroya, milletimizin derdi ile dertlenecek fikri ve siyasi altyapıya sahiptir. Memleket meseleleri mevzu bahis olduğunda Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli beyin hesap yapmaksızın ülkenin ve Türk milletinin bekası için ürettiği siyasi stratejiler, önümüzdeki seçim sürecinde MHP'yi zirveye taşıyacaktır” dedi. Karakoç, “MHP’nin siyasi duruşu ve bazı konularda hükümetin arkasında durması seçmen tarafından yüzde 25'e yakın bir oy oranı ödüllendirilecektir. MHP içerisinde yer alan dinamiklerin partinin üst kadrolarında da olması gerekiyor. Ülkücü tabanın parti yönetiminde yer alması gerekiyor. Devşirme kadrolar ile başarı sağlanamaz” dedi.

 

BU BAYRAĞI LEKELEMEDEN GÖREVİMİZİ YAPACAĞIZ

 

Karakoç'un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, “Genel merkezimizin ve genel başkanımızın direktifleri doğrultusunda bu bayrağı lekelemeden ülkemiz ve bölge insanımızın yarınları adına Çerkezköy'de her platformda partimizin ve onun onurlu mensuplarının önünde hizmet üreterek görevimizi ifa edeceğiz. Bundan siz de Çerkezköy halkı da emin olsun. Bir yerde bir tane ülkücü varsa bilinsin ki orada hak vardır, hak arayışı vardır. Allah’a şükürler olsun ki ülkemizde milyonlarca olan ülkücülerin binlercesi Çerkezköy'de yaşamaktadır. Biz de bu bilinçle siyasetimizi yapıyoruz” dedi. Ziyaretinin ardından Karakoç'un bir sonraki durağı MHP Vize İlçe Yönetimi oldu.

 

Haber / Şaban KARDEŞ