Yardım TIR'ı Türkmen Dağı'na ulaştı

AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı tarafından Suriye'de Esed güçlerine ve terör örgütlerine karşı mücadele veren Bayırbucak Türkmenleri için toplanan bir TIR dolusu yardım malzemesi Türkmen k

GÜNDEM 27.11.2016 21:22:00 0
Yardım TIR

TEKİRDAĞ’DAN BAYIRBUCAK’A KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ

 

Bayırbucak Türkmenleri için başlatılan yardım kampanyası kapsamında toplanan malzemeler, geçtiğimiz günlerde bir TIR’a yüklendi. Tekirdağ’dan Bayırbucak’a kardeşlik köprüsü niteliğindeki yardım malzemeleri ile dolu TIR, daha sonra ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere geçtiğimiz gün yola çıktı. Yapılan açıklamada AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı'nın gönderdiği yardım TIR’ının, Türkmen Dağı 2. Sahil Tümeni Komutanlığı'na ulaştırıldığı ifade edildi.

 

ALLAH BİR, DAVAMIZ BİRDİR

 

Kapaklı’dan Türmen Dağı’na giderek Bayırbucak Türkmenlerinin mücadelesine destek veren Emrah Çelik de konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamda “Öncelikle Türkmen Dağı birliklerimizin gıda sıkıntısını kendilerine ilettiğimiz an ‘derdiniz derdimizdir’ diyerek ilgilenen AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel'e, İl Seçim İşleri Başkanı Ercan Üçel'e, her zaman yanımızda olan İl Medya Tanıtım Başkan Yardımcısı Ercan Dilsiz'e ve bu TIR'da emeği olan tüm Tekirdağ halkına 2. Sahil Tümeni olarak teşekkür ederiz. Allah bir, Davamız birdir!” ifadelerini kullanarak teşekkür etti.

 

Haber / Mehmet AYAN