Öğe'den politik cevap

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ın "İlçede Termik Santral yapılmasını istiyor musunuz, istemiyor musunuz" şeklindeki sorusun

GÜNDEM 27.11.2016 17:21:00 0
Öğe

O DA BELEDİYEYİ BORÇLA BIRAKMAYACAK MI?

 

Çerkezköy’de Termik Santral yapılıp yapılmaması ile ilgili kendilerine her hangi bir bilgi gelmediğini söyleye AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, “Bilindiği üzere ilçemizde elektrik kesintileri sıklaştı ve halkımız bundan çok şikayetçi. Eğer Termik Santral projesi varsa ‘zararlı mıdır değil midir’ bakılır. Bu konuda henüz bir bilgimiz yok. Zaten bu konuyu Candan Yüceer meclise getirdi. Belediye Başkanı gündemi değiştirerek böyle bir konuyu neden gündeme getirdi bilmiyoruz. Belediyeyi borçla aldığını ve borç ödediklerini, şu anda 40 milyon TL borç kaldığını söylemiş. O da belediyeyi borçla bırakmayacak mı?” diye sordu.

 

GELEN ÖDER

 

Abdullah Öğe şöyle devam etti: “Kamuda bu işler böyledir. Yatırım yaparsınız, ondan sonra gelen öder ve ödemek zorundadır. İşler böyle sürüp gider. İlçemize Termik Santral yapılıp yapılmaması konusunda bir bilgi geldiğinde o zaman konuyla alakalı bir açıklama yaparız. Fakat şu anda bu konuda her hangi bir bilgi gelmedi. Neyin ne olduğunu bilmeden bir şey söylememiz doğru değil.”

 

Haber / Celal KARAKURT