Cuma Namazı sonrası yağmur duası

Kızılpınarlı çiftçiler mahallelerinde uzun süredir yağmur yağmaması üzerine yağmur duasına çıktı. Dua, Cuma namazına müteakip Kızılpınar Anadolu Lisesi'nin arka alanında bulunan boÅ

GÜNDEM 25.11.2016 21:48:00 0
Cuma Namazı sonrası yağmur duası

DUAYI İLÇE MÜFTÜSÜ YAPTI

 

Kızılpınar’da yaşayan çiftçiler mahallelerinde uzun süredir yağmayan yağmurdan dolayı Cuma namazı sonrasında Kızılpınar Anadolu Lisesi arkasında bulunan boş arazide yağmur duasına çıktılar. Yağmur duasına katılan cami imamlarının Kuran okumasının ardından Çerkezköy İlçe Müftüsü Yusuf Tuna yağmur duasını yaptı. Duanın ardından konuşma yapan Çerkezköy Ziraat Odası Başkanı Hasan Toprak, “Rızık endişesinden ziyade Allah'a kulluğun temel omurgası olan duayı, yağmur duası ile yeniden hatırlatmak için bir araya geldik. Müslümanlar sıkıntılarını Allah'a arz eder. İhtiyaçlarımızı Allah'tan isteriz. Son günlerde bu kadar yağmursuz kaldı. Allah'tan yağmur istedik ve hep birlikte dua ettik” dedi.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Düzenlenen yağmur duasına Çerkezköy İlçe Müftüsü Yusuf Tuna, Kızılpınar Mahallesi Muhtarı Ahmet Milli, Ziraat Odası Başkanı Hasan Toprak, Er Kaynak Cami İmam Hatibi İlhan İlke, Kızılpınar Merkez Cami İmam Hatibi Ahmet Baksı ile Fuat Köklü, Fatih Sultan Mehmet Cami İmam Hatibi Cemil Yıldız ve yaklaşık 200 vatandaş katıldı.

 

Haber / Mehmet AYAN