Ulaş Demiray'dan kaymakamlığa tepki

Ulaş Demiray Enez Kaymakamlığı tarafından iptal edilen Özgürlük Günü Sofrası etkinliği ile ilgili açıklama yaptı. Demiray Kaymamlık kararın bir gerekçesinin olmadığını savundu.

GÜNDEM 24.11.2016 22:03:00 0
Ulaş Demiray

KARARIN ETKİNLİĞİN İÇERİĞİ İLE İLGİSİ YOK

 

Kartopu Enez Gönüllüleri Derneği Başkanı Ulaş Demiray, her yıl Enez’in kurtuluş yılında düzenlenen Özgürlük Günü Sofrası etkinliğinin Enez Kaymakamlığı tarafından yasaklanması ile ilgili açıklama yaptı. Demiray açıklamasında " Her ne kadar Valilik Olur'u olarak genel anlamda 30 Kasım’a kadar uygulanacak yasaklar çerçevesinde düşünülerek yasaklandığı belirtilse de söz konusu valilik kararının ne gerekçesi, ne de içeriği ile hiç bir ilintisi olmayan bu kaymakamlık kararı nedeni ile üzülerek bu etkinliğimizi ve pazar günü yapmayı planladığımız Danışma Kurulu Toplantımızı iptal etmek zorunda kaldık.”  dedi.

 

ETKİNLİK İPTAL OLDU

 

Belediye başkanının bir süre önce bir ilkokul’un Aile Birliği tarafından gerçekleştirilen kermesine izin verdiğini belirten Demiray “Konunun hukukçular ve Edirne Millet Vekilimiz Sayın.Erdin Bircan tarafından takip edilmekte ise de bu saatten sonra organizasyonun derneğimize yakışır şekilde yapılması mümkün olmadığından her iki etkinliğin de iptal edildi” dedi.

 

Haber / Selin ÇALIŞKAN