Albayrak'tan Öğretmenler Günü ziyareti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler'i makamında ziyaret etti.

GÜNDEM 24.11.2016 21:52:00 0
Albayrak

“EĞİTİME DESTEK OLMAYI SÜRDÜRECEĞİZ”

 

Halis İşler’in Öğretmenler Günü’nü kutlayarak, daha nice eğitim ve öğretim yıllarında birlikte olmayı temenni eden Başkan Albayrak ‘11 ilçeye 11 okul’ projesine de değindi. Projeleri 11 ilçede tam anlamıyla hayata geçirdiklerini belirten Albayrak , Süleymanpaşa, Çorlu, Çerkezköy, Kapaklı, Malkara, Şarköy, Muratlı, Hayrabolu ve Ergene olmak üzere 9 ilçede okul temelini attıklarını, Marmaraereğlisi ve Saray ilçeleri için de temel atma töreni için gün saydıklarını ifade etti. Başkan Albayrak, eğitim ve öğretime destek olmayı sürdüreceklerini kaydetti.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

İl Milli eğitim Müdürü Halis İşler’de, Başkan Albayrak’a ziyareti ve iyi dilekleri için teşekkür ederek, Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarıyla ilgili başarılarının devamını diledi. Ziyarette, Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ta hazır bulundu.

 

Marmara Haber