Aydeniz sert konuştu

Bazı AK Partili Milletvekilleri tarafından Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne sunulan "Cinsel İstismar" ile ilgili önergeye tepkiler çığ gibi büyüyor. Önergeye bir tepki de Milliyetçi Hareket Part

GÜNDEM 21.11.2016 18:34:00 0
Aydeniz sert konuştu

SESSİZ KALMAYACAĞIZ

 

Konuyla ilgili yazılı açıklama yapan MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın huzurlu ve güçlü bir Türkiye’de yaşaması için çalışması gereken AKP’li birkaç milletvekilinin, gururları ve onurları incitilen çocuklarımızın hayatının kalan kısımlarını heder edecek sözde yasa tekliflerini kabul etmek mümkün değildir. Tarih boyunca manevi değerlerini her zaman en önde tutan bir milletin çocuklarının, kadınlarının ve her bir ferdinin geleceğini korumak ve kollamakla yükümlü olan devlet yapımızın, milletimizin ve dünya milletlerinin gözünde bu kadar küçültülmesine sessiz kalmayacağız” dedi.

 

BU TÜR SUÇLAR, ÜZERİNDE TARTIŞILACAK MEVZULAR DEĞİLDİR

 

Türk ahlaki değerlerinin 14 yıldır erozyona uğratıldığını kaydeden Aydeniz, “Ahlaki değerlerimiz yapılan bu son yasa teklifiyle iyice dibe vurdu. AKP’li milletvekillerini şiddetle kınıyoruz. Ülkemizin ateş çemberiyle çevrilmeye çalışıldığı, düşmanlarının sayısının arttığı, milletçe kenetlenmeye her zamankinden daha fazla ihtiyacımızın olduğu bu günlerde devletimizin atlattığı hadiselere yoğunlaşmak ve bütünleştirici çalışmalar yapmak yerine gündem değiştirmeye yönelik günü kurtarma odaklı sözde yasa teklifleriyle ne yapmak istenmektedir? Vatan hainleri ve cinsel istismarcıların cezası hem yüce dinimiz İslam’da hem de Türk devlet geleneğinde bellidir. Bu tür suçlar, üzerinde tartışılıp, eğilip bükülecek mevzular değildir. Hiç kimsenin şahsi meseleleri Türk milletinin şeref ve haysiyetinden üstün değildir. Türkiye Cumhuriyeti’nin hukuk devleti olduğunun bir göstergesi de bu tür suçlara vereceği toplum vicdanını ferahlatan cezalar olacaktır” ifadelerini kullandı.

 

O SUÇLARIN ÜZERİ ÖRTÜLMEYE Mİ ÇALIŞILIYOR

 

Aydeniz şöyle devam etti: “Yoksa bu türlü yasa teklifleriyle yakın zamanda vakıf ve dernek adı altında faaliyet gösterdiğini iddia edip yüz kızartıcı fiilleriyle ülke gündemini meşgul edenlerin suç ve ayıplarının üstü örtülmeye mi çalışılmaktadır? Herkes aklını başına almalı tekrar düşünmeli ve bu yanlıştan acilen dönülmelidir. Bu türlü çözüm yolu aramaktansa deforme olan ahlak değerlerimizin kurtarılması ve geleceğimizin teminatı olan gençlerimize, çocuklarımıza milli ve manevi değerlerine bağlı İslam ahlak ve faziletiyle, Türklük gurur ve şuuruyla yetişmiş en değerleri varlıklarımız olduğunun bilinci verilmelidir. Sonuna kadar bu işlerin takipçisi olacağımıza ve yanlışların düzeltilmesi için tüm gücümüzle çalışacağımıza söz veriyoruz.”

 

Habe / Ahmet KARDEŞ