Vali Ceylan iadei ziyaretlere çıktı

Vali Mehmet Ceylan, Tekirdağ'da göreve başladıktan sonra kendisine ayırlı olsun ziyaretinde bulunan kurum ve kuruluşlara iadei ziyaretlerde bulunmaya devam ediyor. Vali Ceylan iadei ziyaretler kapsamında önceki gün de

GÜNDEM 18.11.2016 20:01:00 0
Vali Ceylan iadei ziyaretlere çıktı

İLK DURAK TUGAY KOMUTANLIĞI OLDU

 

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan’ın Çerkezköy’deki iadei ziyaretleri kapsamındaki ilk durağı 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı oldu. Burada 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tank Albay Engin Candaş ve askeri erkan tarafından karşılanan Vali Mehmet Ceylan, Tugay Komutanı Candaş ile bir süre görüştükten sonra Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret gösterdi. Vali Ceylan burada ise Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ile Çerkezköy TSO Meclis Başkanı Taha Ülker ve Meclis Üyesi Hacı Mehmet Erdoğan tarafından karşılandı.

 

VALİ CEYLAN’A KAYMAKAM KUBİLAY EŞLİK ETTİ

 

Basına kapalı gerçekleşen iadei ziyaretlerde Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan’a eşlik etti. Vali Mehmet Ceylan’ın Çerkezköy’deki iadei ziyaretler kapsamındaki son durağı ise Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi oldu. Vali Ceylan burada ise Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Çerkezköy OSB Müdürü Mehmet Özdoğan ve Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Üyesi Saim Buyruk tarafından karşılandı. Vali Ceylan, görüşmelerin ardından ilçeden ayrıldı.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ