Haftanın Panaroması

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de 5'inci hafta maçlarının ardından ligin zirvesinde değişiklikler meydana geldi. Sahasında 1461 Karadenizspor'u mağlup eden 1911 Çerkezköyspor liderlik koltuğuna ot

SPOR 16.11.2016 19:51:00 0
Haftanın Panaroması

Süper Amatör Lig’de 5’inci hafta oynanan 6 karşılaşmada toplam 28 gol kaydedilirlen; Şarköyspor Kapaklı Sitespor maçı ise ileriki bir tarihe ertelendi.

 

KAPAKLISPOR YOLUNA DEVAM EDİYOR

 

2015-2016 futbol sezonunu üçüncü sırada tamamlayan Çorlu Gençlerbirliğispor 5’inci hafta maçında sahasında Kapaklıspor’u konuk etti. Bu sezonun iddialı ekiplerinden Kapaklıspor, Çorlu Gençlerbirliğispor’u deplasmanda 3-1 mağlup ederek şampiyonluk yarışındaki iddiasını sürdürdü. Kapaklıspor oynadığı 5 karşılaşmanın 4’ünü kazanıp 1’inden beraberlikle ayrılarak toplam 13 puan elde etti. Kapaklıspor averaj farkıyla puan cetvelinde 2’nci sırada yer alırken; Çorlu Gençlerbirliğispor ise 3 puanla ligin 12’nci sırasında yer alıyor.

 

1911 LİDERLİK KOLTUĞUNU DEVRALDI

 

2016-2017 futbol sezonunun iddialı ekiplerinden 1911 Çerkezköyspor ise sahasında lider 1461 Karadenizspor’u konuk etti. İlk yarısı kora kor mücadeleye sahne olan karşılaşmanın ikinci yarısında bam başka bir futbol ortaya koyan Çerkezköy temsilcisi sahadan 4-1 galip ayrıldı. Oynadığı 5 karşılaşmanın 4’ünü kazanıp 1’inden beraberlikle ayrılaran Çerkezköy temsilcisi topladığı 13 puanla liderlik koltuğuna oturdu. 1461 Karadenizspor ise 12 puanda kalarak 3’üncü sıraya geriledi.

 

SİTESPOR MAÇI ERTELENDİ

 

Süper Amatör Lig’in bir diğer kqarşılaşmasında ise Ergene Belediyespor sahasında Büyük Çınarlıspor’u konuk etti. Mücadeleyi 4-0 kazanan Ergene Belediyespor puanını 6’ya çıkararak puan cetvelinde 8’inci sıraya yükseldi. 2 puanda kalan Büyük Çınarlıspor ise 13’üncü sırada yer aldı. Haftanın bir diğer karşılaşması olan Şarköyspor - Kapaklı Sitespor mücadelesi ise Sitespor yönetiminin talebi üzerine ileriki bir tarihe ertelendi.

 

KÜLTÜR DEPLASMANDA KAYBETTİ

 

Saray Belediyespor’un sahasında konuk ettiği Muratlı Belediyespor’u 2-0 yendiği haftada; Aşağı Sevindiklispor Hayrabolu Belediye Gençlikspor ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı. Şampiyonluğun iddialı takımlarından Çorlu Kültürspor ise deplasmanda Marmara Ereğlisi Belediyespor’a 5-4 mağlup oldu. Puan cetvelinde 7 puana sahip Saray Belediyespor 7’nci sırada, 9 puanlı Muratlı Belediyespor 5’inci sırada, 1 puanlı Aşağı Sevindiklispor 14’üncü sırada, 5 puana sahip Hayrabolu Gençlikspor 9’uncu sırada yer aldı. Haftayı puansız kapatan Çorlu Kültürspor 10 puanla 4’üncü sıraya gerilerken; Marmara Ereğlisi Belediyespor ise 9 puanla 6’ncı sıraya yükseldi.

 

İŞTE HAFTANIN MAÇLARI

 

Tekirdağ Süper Amatör Lig’in 6’ncu haftasında 1461 Karadenizspor sahasında Marmara Ereğlisi Belediyespor ile karşılaşacak. Ligin zirvesini şekillendirecek olan karşılaşmada Kapaklıspor sahasında 1911 Çerkezköyspor’u konuk edecek. Hayrabolu Belediye Gençlikspor’un sahasında Çorlu Gençlerbirliğispor ile karşılacağı haftada; Muratlı Belediyespor da Aşağı Sevindiklispor’a konuk olacak. Kapaklı Sitespor sahasında Saray Belediyespor ile, Büyük Çınarlıspor sahasında Şarköyspor ile Ergene Belediyespor ise sahasında Çorlu Kültürspor ile karşılaşacak.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ