Tüm çabamız insanların mutluluğu

Büyükşehir Belediyesi'nin tamamlanan ve devam eden çalışmalarını incelemek üzere Murat ve Saray ilçelerini ziyaret eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, daha sonra Çerkezköy

GÜNDEM 15.11.2016 19:42:00 0
Tüm çabamız insanların mutluluğu

İLK DURAK MURATLI

 

İncelemelerine Muratlı’dan başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, saat 05:00’da ilçeye giriş yaptı. Muratlı’da tamamlanan ve devam eden Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ çalışmalarını yerinde inceleyen Kadir Albayrak, “Yerel seçimlerden önce ne söz verdiysek, görev süremiz dolana kadar hepsini yerine getireceğiz. Muratlı halkı Büyükşehir hizmetlerinin tamamından en iyi şekilde faydalanacaktır” ifadelerini kullandı.

 

YENİ OTOBANI KULLANDI

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak daha sonra, Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılan 43 kilometrelik otoban yolunu kullanarak Saray’a geçti. Güzergahı üzerinde bulunan köylere de ziyaret gerçekleştiren Başkan Albayrak, vatandaşlarla sohbet ederek, Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

 

PRESTİJ CADDELERİNİ İNCELEDİ

 

Kadir Albayrak incelemelerine Saray'da devam etti. “11 İlçeye 11 Prestij Caddesi” projesi kapsamında Saray’da yapımı tamamlanan Ana Cadde ve İstanbul Caddesi’nde incelemelerde bulunan Başkan Kadir Albayrak, çalışmalarla ilgili ekiplerden bilgiler aldı. Büyükşehir Belediyesi Saray Otobüs Terminali’ne de uğrayaran Albayrak, daha sonra Büyükyoncalı Mahallesi’ne geçti. Vatandaşlarla sohbet ederek, onların sorunlarını dinleyen Albayrak, yapılan çalışmaların Saray’a ve Saray halkına hayırlı olmasını temenni etti. 

 

AKAY’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak’ın bir sonraki durağı ise Çerkezköy oldu. Çerkezköy’de ilk olarak Belediye Başkanlığı’nı ziyaret eden Albayrak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile makamında bir süre görüştü. Devam eden projeler hakkında Başkan Akay’dan bilgi alan Albayrak, Çerkezköy Belediyesi tarafından yapılan Taşkın Önleme ve Köprü inşaatını yerinde incelemek üzere Belediye Başkanlığı’ndan ayrıldı.

 

ÇALIŞMALARIMIZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEK

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak 11 ilçede de çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini belirten Kadir Albayrak, “Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne ihtiyaçlar öncelik olacak şekilde her ilçeye hizmet verdik. Tüm çabamız içinde mutlu insanların yaşadığı bir şehir oluşturmak. Çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek. Yeni projelerle vatandaşlarımızın karşısında olacağız” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ