Gelinini kızgın yağ ile yaktı

Çorlu'da tartıştığı kayınvalidesi tarafından uyuduğu sırada yüzüne ve vücuduna kızgın yağ dökülen 31 yaşındaki genç kadın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

GÜNDEM 15.11.2016 19:26:00 0
Gelinini kızgın yağ ile yaktı

ACI İÇİNDE UYANDI

 

İddiaya göre Nursel Demir, 5.5 yaşındaki oğlunun bakımına yardımcı olması için evlerine davet ettiği kayınvalidesi Fatma Ç. ile bir süre sonra tartışmaya başladı. Gerginliğin artması üzerine Nursel Demir, kayınvalisi Fatma Ç.’den evlerinden ayrılmasını istedi. Sabah erken kalkan Fatma Ç., yatağında uyuyan gelini Nursel Demir’in yüzüne ve vücuduna kızgın yağ döktü. Acı içinde uyanan Nursel Demir, bağırarak yardım istedi. Eşi tarafından çağırılan ambulansla Tekirdağ Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Demir, daha sonra Çorlu’da özel bir hastaneye sevk edildi. Özel hastanede tedavisi süren Demir, "Kayınvalidemi çocuğa bakmasını için çağırdık. 10 gündür bizde kalıyordu. Dün de kendisi ile tartışmamız oldu. Evine gidecekti. Bana bu caniliği nasıl yaptı? Elindeki kaynar yağlı suyu yüzüme boşalttı. Büyük bir acı ile uyandım. Eşim de ben de şikayetçiyiz" dedi. Oğlu ve gelininin şikayeti üzerine gözaltına alınan Fatma Ç., savcılık talimatı ile serbest bırakılırken, hakkındaki soruşturma devam ediyor.

 

HAYATİ TEHLİKESİ YOK

 

Nursel dEmir’in durumu hakkında bilgi veren Özel Reyap Hastanesi Plastik ve Estetik Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Sinan Öztürk, “Nursel hanımda ikinci derece yanık meydana geldi. Hastamız hastanemize geldiğinde üzerine kızgın yağ dökülmesi öyküsü mevcuttu. Şu anda tedavisi sürüyor. Fonksiyon ve estetik sonuçları daha düzgün olsun diye klinik takibimize devam ediyoruz. Şu an için net olarak söyleyemediğimiz bazı konular var. Bunlardan bir tanesi nihai kalacak iz, diğeri de fonksiyon kaybının olup olmayacağıdır. Bunu zaman gösterecektir. Bunu en aza indirmek için uğraşıyoruz. Hayati tehlikesi mevcut değildir" ifadelerini kullandı.

 

Marmara Haber