Vali Ceylan Çorlulu gazetecileri ağırladı

Çorlu Gazeteciler Derneği yöneticileri, Enver Salihoğlu'nun merkez valisi olarak görevlendirilmesinin ardından Nevşehir Valiliği görevinden Tekirdağ Valiliği'ne atanan ve bir süre önce yeni görevine

GÜNDEM 13.11.2016 19:51:00 0
Vali Ceylan Çorlulu gazetecileri ağırladı

HERKESİN GÖZÜ BİZİM ÜZERİMİZDE

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Çorlulu gazetecilere nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, basın mensuplarına kamu kurumları ile uyumlu çalışmalarından ötürü teşekkür etti. İçinde bulunduğumuz ve teknolojinin bu denli geliştiği dönemde bilgi ve haberlerin son derece hızlı yayıldığını kaydeden Vali Ceylan “Bu noktada doğru bilginin kamuoyuna aktarılması hususunda basın mensuplarına önemli görevler düşüyor. Bu manada kamuoyuna hadiselerin doğru aktarılması adına sizlerle bilgi paylaşımına her zaman açığız. Türkiye olarak son derece sancılı süreçlerden geçiyoruz. Üzerinde bulunduğumuz coğrafyadan ötürü herkesin gözü bizim üzerimizde. İslam dünyasının lider ülkesi olarak dikkat çekiyor. Bu da bizim sorumluluğumuzu arttırıyor” ifadelerini kullandı.

 

BASIN MİLLETİN YANINDA YER ALDI

 

15 Temmuz gecesi yaşanan hain darbe girişi sırasında ülke olarak basının önemli bir görev ifa ettiğini söyleyen Ceylan, “15 Temmuz gecesi ülkemizin içindeki ve dışındaki hainlerin ortaklaşa hareket ederek kalkıştığı darbe girişiminde, basın kuruluşları ve basın mensupları hem milletinin hem de devletinin yanında tavır takındı. Bu nedenle sizlere teşekkür ediyorum” dedi. Derneğin 2006 yılından bu yana faaliyet gösterdiğini kaydeden Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre ise “Gazeteci meslektaşlarımızı tek çatı altında toplama ve sorunlarına çözüm üretme gayesi ile yola çıkıldı. Tüm bunları yaparken meslektaşlarımızın teknolojik yeniliklerden yararlanmalarını sağlayacak çalışmalar da yapıyoruz. Basın İlan Kurumu’nun en çok vasıflı üyeye sahip meslek kuruluşuna yaptığı nakdi yardımı Tekirdağ il geneli için almaya hak kazanan dernek Çorlu Gazeteciler Derneği oldu. Bu sebepten tüm üyelerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Marmara Haber