Çocuklarla birlikte oyun oynadı

İlçenin muhtelif noktalarında devam eden çalışmaları denetleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'a, yeni yapılan parklarda oyun oynayan çocuklar büyük ilgi gösterdi. Çocukların ilgisini k

GÜNDEM 11.11.2016 19:58:00 0
Çocuklarla birlikte oyun oynadı

ÇOCUKLARIN İSTEKLERİNİ DİNLEDİ

 

Periyodik aralıklarla ilçede yapımı devam eden projeleri yernde inceleyen Başkan Vahap Akay, beraberindeki Belediye Başkan Yardımcısı Vahap Akay ve Park ve Bahçeler Müdürü Halil Mert Tayşir ile birlikte yeni yapılan parkları da denetledi. Kulalar Sokak üzerinde yapımı tamamlanan modern park alanında da incelemelerde bulunan Başkan Akay, çocukların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Vahah Akay’ı gören çocuklar oyunlarını yarıda bırakıp Akay’ın yanına koştu. Çocuklar, yapılan güzel park için Başkan Akay’a teşekkür etti. Çocukların isteklerini dinleyen Akay, daha sonra onlarla birlikte yakan top oynadı.

 

ÜRETİCİ FİRMA HATASI

 

Bir süre çocuklarla oyun oynayan Vahap Akay, yaptığı incelemeler sonucunda parkta bulunan basketbol sahasında yeni monte edilen potanın çemberinin kırıldığını gördü. Çemberin kırılmasının üretici firma hatası olduğunu söyleyen Akay, “Potanın dayanıklı bir malzemeden yapılması gerekirdi. İç kısmı tahta kaplı. Böyle bir pota olamaz” dedi. Akay, potanın bir an önce yenilenmesi için talimat verdi. Akay, Yunus Emre Parkı’nın da 24 Kasım’da hizmete açılacağını ifade etti.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ