Atatürk, Türk Milleti'nin gönlünde yaşayacak

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla yazılı bir açıklama yapan Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, "Bağımsızlık savaşımızın önderi, eşsiz kahraman Atatürk, daima Türk Mill

GÜNDEM 9.11.2016 20:04:00 0
Atatürk, Türk Milleti

İNSANLIĞA ÖRNEK OLMUŞ BİR LİDER

 

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve milli mücadelenin önderi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 78. yılında şükran ve saygıyla yâd ettiğini belirten Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, “Askeri yetenekleri ve devlet adamlığı vasıfları ile çağının en önemli liderlerinden olan Atatürk, tarihe, insanlığa ve mazlum milletlere örnek olmuş bir önderdir. Türk ve dünya tarihinde derin izler bırakan bir liderin aramızdan ayrılışı da milletimiz için büyük bir kayıp olmuştur” diye konuştu.

 

HİÇBİR ZAMAN UNUTULMAYACAKLAR

 

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan şöyle devam etti: “Milletçe, Türkiye Cumhuriyeti’ni çağdaş dünyanın güçlü bir devleti olarak Atatürk’ün işaret ettiği muasır medeniyet seviyesine ulaştırmanın azim ve kararlılığını yüreğimizde taşıyoruz. Bağımsızlık savaşımızın önderi, eşsiz kahraman Atatürk, daima Türk Milleti’nin gönlünde yaşayacak, omuz omuza mücadele ettiği silah arkadaşları ve istiklal savaşımızın kahraman şehit ve gazileri hiçbir zaman unutulmayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle; Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 78. yılında bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz. Ruhu şad olsun.”

 

Haber / Menşure KARDEŞ