Rotary'den anlamlı etkinlik

Çerkezköy Rotary Kulübü yönetimi ve üyeleri, 2420. Bölge Rotary Organizasyonu ve Ataşehir Rotary Kulübü'nün katkılarıyla "Atamıza Gidiyoruz" projesi kapsamında bin 500 öğrenci ile Ankar

GÜNDEM 9.11.2016 00:12:00 0
Rotary

33 OTOBÜSLE YOLA ÇIKTILAR

 

Etkinlik hakkında açıklamalarda bulunan Çerkezköy Rotary Kulüp 2016-17 Dönem Başkanı Kaan Taşkın, “12’ncisi düzenlenen etkinlikte 7, 8 ve9’uncu sınıflarda okuyan başarılı fakat maddi imkanları yetersiz öğrencilerimizi 33 otobüs ile Ankara’ya götürdük. Daha önce Ankara'yı ve Anıtkabir'i ziyaret etmemiş toplam bin 500 öğrenci ve 80 öğretmenin yer aldığı kafile, organizasyon sayesinde Ulu Önder’i kabri başında ziyaret etme imkanı buldu” dedi.

 

ATAMIZIN HUZURUNDA BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİK

 

Taşkın, “Aynı zamanda Fındıklı Rotary, Fındıklı Rotaract ve Fındıklı İnteract Kulüplerinin katkılarıyla da görme engelli sporcularımızın Anıtkabir'de bulunan nesnelere dokunması için Anıtkabir Komutanlığı'ndan özel izin alındı ve betimleme yoluyla anlatım sağlandı. Atamızın huzurunda bir ilki gerçekleştirdiğimiz için ayrıca mutlu olduk” diye konuştu.

 

BAŞKANLARA TEŞEKKÜR

 

Anıtkabir ziyaretinin ardından yeni Türkiye Büyük Millet Meclisi ve eski TBMM ile ODTÜ ( Orta Dogu Teknik Üniversitesi ) Bilim ve Teknoloji Müzesi’ni ziyaret ettiklerini sözlerine ekleyen Çerkezköy Rotary Kulüp 2016-17 Dönem Başkanı Kaan Taşkın, “Bizimle birlikte olan bölge görevlilerimizle, başkanlarımızla, eşlerimizle seyahat boyunca hayatımızı kolaylaştıran dostlarımızla birlikte Ankara’yı dolaştık. Her zaman oldugu gibi bizim yanimizda olan, bizden desteklerini esirgemeyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'a ve Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

Haber / Selin ÇALIŞKAN