Balkan Gecesi'nin gelirleri engellilere umut oldu

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi tarafından geçtiğimiz gün Pasha Hotel'de düzenlenen Balkan Gecesi etkinliğinden elde edilen bağışlar ile 1 adet akülü, 5 adet de manuel olmak üzere toplam 6 adet

GÜNDEM 9.11.2016 00:06:00 0
Balkan Gecesi

6 ADET TEKERLEKLİ SANDALYE DERNEĞE TESLİM EDİLDİ

 

TSD Çerkezköy Şubesi Kadın Kolları Yönetimi, derneğe katkı sağlamak adına geçtiğimiz gün Pasha Otel’de Balkan Gecesi etkinliği düzenledi. Gecede gönüllerince eğlenen kadınlar, bir yandan da engelli vatandaşlara yardımda bulunmanın mutluluğunu yaşadı. Etkinlikten elde edilen gelirler ile satın alınan tekerlekli sandalyeler, ihtiyacı olan engellilere ulaştırılmak üzere TSD Çerkezköy Şubesi’ne tslim edildi.

 

ETKİNLİKLERE DEVAM EDECEĞİZ

 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan TSD Çerkeköy Şubesi yönetimi, “Balkan Gecesi etkinliğinden elde edilen para ile tekerlekli sandalye alındı. Engellilerimizin yararına düzenlenen bu gibi etkinliklere devam edeceğiz” dedi. Düzenlenen basın açıklamasıyla etkinlikte alınan tekerlekli sandalyeleri kamuoyuna tanıtan dernek üyeleri, engelli vatandaşların sorunlarının giderilmesi için ilerleyen günlerde tekrar birtakım etkinlikler düzenleyebileceklerine dikkat çekti.

 

Haber / Celal KARAKURT