Çalışmaları yakından takip ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Kapaklı ve Saray'da Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceledi. Albayrak incelemeler sırasına vatandaÅ

GÜNDEM 7.11.2016 21:27:00 0
Çalışmaları yakından takip ediyor

İNCELEMELERE PINARÇA’DAN BAŞLADI

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın ilk durağı Kapaklı oldu. Burada Pınarça Mahallesi ile Çerkezköy arasındaki bağlantı yolunda gerçekleştirilen RCC Beton Asfalt çalışmalarını inceleyen Başkan Kadir Albayrak, daha sonra Pınarça Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Albayrak’a inceleme ve ziyaretlerinde danışmanları Şeref Çetin ve Neşat Erdoğan da eşlik etti. Yetkililerden beton asfaltlama çalışmalarıyla ilgili bilgiler alan Başkan Albayrak daha sonra Pınarça Mahallesi’ne geçerek vatandaşlarla sohbet etti ve Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarıyla ilgili vatandaşı bilgilendirdi.

 

BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞMALARI DEVAM EDECEK

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve beraberindeki danışmanları Şeref Çetin ve Neşat Erdoğan’ın bir sonraki durağı ise Saray oldu. Saray’da Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Kadir Albayrak, daha sonra ilçede asfaltlama çalışmaları tamamlanan Ana Cadde ve İstanbul Caddesi’nde incelemelerde bulundu. Albayrak çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. Daha sonra Saray sakinleri ile sohbet etme imkanı bulan Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi çalışmalarının devam edeceğini belirterek, yapılan çalışmaların Saray için hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

SON DURAK KARLI VE ÇAYLA MAHALLELERİ OLDU

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın bölgedeki son durağı ise Kapaklı’ya bağlı Karlı Mahallesi ile Saray’a bağlı Çayla Mahallesi oldu. Danışmanlar Şeref Çetin ve Neşat Erdoğan’ın da eşlik ettiği ziyarette vatandaşlarla sohbet eden Kadir Albayrak, bölge sakinlerinin talep ve şikayetlerini dinledi. Karlı ve Çayla mahallelerinde vatandaşlara Büyükşehir Belediyesinin yaptığı çalışmalarla ilgili bilgiler veren Albayrak, “Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetleri tüm hızıyla devam edecek” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ