Çerkezköy karanlığa mahkum edildi

İlçeyi etkileyen enerji hattında meydana gelen kablo arızası nedeniyle yaklaşık 11 saat boyunca karanlığa mahkum edilen Çerkezköy'de vatandaşlar TREDAŞ'a ateş püskürdü. Son zamanlarda elekt

GÜNDEM 6.11.2016 10:57:00 0
Çerkezköy karanlığa mahkum edildi

Çerkezköy’de hafta sonu yaşanan yaklaşık 11 saatlik elektrik kesintisi vatandaşları çileden çıkardı.

 

BİLGİLENDİRME MESAJI 3,5 SAAT SONRA GELDİ

 

Çerkezköy’de 5 Ekim Cumartesi günü saat 18.30 sularında yaşanan elektrik kesintisi Çerkezköylüleri çileden çıkardı. Elektriğin kesilmesinin ardından telefona sarılan ve 186 TREDAŞ çağrı merkeini arayan vatandaşlar, telefonlarına cevap verilmemesine de ayrıca sinirlendi. Kesintiden yaklaşık 3 buçuk saat sonra TREDAŞ Genel Müdürlüğü’nden abonelere kısa mesaj yoluyla bilgilendirme yapıldı. Yapılan bilgilendirmede “Çerkezköy ilçesi mahallelerini etkileyen kablo arızalarından dolayı tahmini 10 saatlik bir kesinti yaşanacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz” denildi.    

 

YAKLAŞIK 11 SAAT SONRA ELEKTRİK VERİLDİ

 

Arızanın onarılması sırasında TREDAŞ Genel Müdürlüğü yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada , “Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesi ve mahallelerini etkileyen kablo arızalarından dolayı elektrik kesintisi yaşanmaktadır. Yaşanan kesinti sonrası TREDAŞ ekipleri arızanın yaşandığı bölgeye acil müdahele etmiş olup, arıza onarım çalışmaları devam etmektedir. Konu ile ilgili TREDAŞ'ın Çerkezköy ekiplerinin yanısıra Çorlu ve Tekirdağ'da bulunan ekipleri de takviye olarak gönderilmiş, arıza giderilmesi için çalışmalarını sürdürmektedirler” ifadelerine yer verildi. 5 Ekim Cumartesi günü saat 18.30 sularında meydana gelen arıza, 6 Ekim Pazar günü saat 05.00 sularında giderilebildi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ