Sorun otobüs değil, sistem

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tekpark A. Ş. yönetimi, düzenlediği basın toplantısında Çorlu'daki basın mensupları ile bir araya geldi. Toplantıda konuşan Tekpark A.Ş. Genel Müdürü Şah

GÜNDEM 4.11.2016 20:03:00 0
Sorun otobüs değil, sistem

TEKPARK YÖNETİMİ BASIN MENSUPLARIYLA BULUŞTU

 

Tekpark’a ait Gölbaşı tesislerinde gerçekleştirilen basın toplantısına Tekpark A.Ş. Genel Müdürü Şahabettin Küçükyazıcı, Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Ünsal ve Tekpark Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra Çorlu’da görev yapan basın mensupları da katıldı. Toplantıda Çorlu Ulaşım İşletme Müdürü Ali ihsan Erol tarafından yapılan sunumda, ilçede ulaşım konusunda gelinen son nokta hakkında katılımcılar bilgilendirildi.

 

ULAŞIM SORUNLARINI ÇÖZMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

 

Toplantı, Tekpark A.Ş. Genel Müdürü Şahabettin Küçükyazıcı’nın Çorlu Toplu Taşıma ve Ulaşım ile ilgili açıklamalarda bulunması ile devam etti. Şahabettin Küçükyazıcı daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Çorlu’daki ulaşım sorunlarını çözmek için çalıştıklarını belirten Tekpark A.Ş. Genel Müdürü Şahabettin Küçükyazıcı “Buradaki sorunları yeni otobüsler alınarak değil yeni sistemler bularak çözeceğiz” dedi.

 

Marmara Haber