Gürkan Ali Paşa esnafıyla buluştu

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Alipaşa Çarşı esnafıyla bir araya gelerek, esnafın talep ve şikayetlerini dinledi.

GÜNDEM 2.11.2016 22:57:00 0
Gürkan Ali Paşa esnafıyla buluştu

ÇARŞI EDİRNE İÇİN BİR EKOL

 

Esnafın sorunlarına yerinde çözüm bulabilmek adına ziyaretlerine devam eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Tarihi Alipaşa Çarşısı’nda işyeri bulunan esnaf ile bir araya geldi. Alipaşa Çarşı’nın Edirne’nin kimliğinde ve tarihinde çok önemli bir yere sahip olduğuna dikkat çeken Recep Gürkan, “Çarşı Edirne için bir ekol. Alipaşa Çarşısı’nı ve çarşı esnafını özel olarak ziyaret etmek istedim. Butayı daha güzel hale nasıl getirebiliriz? Edirne ve Alipaşa Çarşısı’na daha çok turist nasıl çekebiliriz? Bu sorulara çözüm üretebilmek için esnafla bir araya geldik” dedi.

 

ESNAFIMIZIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

 

Gürkan şöyle devam etti: “Fikirlerimizi ortaya koyuyoruz; herkes düşüncelerini söylüyor, böylece Edirne ortak paydası altında Edirne’yi daha yukarılara taşımak adına bir araya geliyoruz. Amacımız Edirne’deki markaların tanıtımını sağlamaktır. Türkiye’deki bütün tarihi çarşıların bir birlik olması konusunda bir takım çalışmalar var. Esnafımızın durumu maalesef çok parlak değil. Bu tüm sektörler için geçerli. Yerel yönetim olarak onların işlerinin açılması için çalışıyoruz. Esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz.”

 

Marmara Haber