Baysan kanal temizleme aracını TESKİ'ye satacak

Çorlu Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Meclis Toplantı Salonu'nda Belediye Başkanı Ünal Baysan başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara

GÜNDEM 2.11.2016 22:55:00 0
Baysan kanal temizleme aracını TESKİ

BAŞKAN BAYSAN YETKİLENDİRİLDİ

 

Çorlu Belediye Meclisi’nin Kasım ayı toplantısında, altyapı çalışmalarının TESKİ tarafından yürütülmesi sebebiyle aktif olarak kullanılmayan kombine kanal temizleme aracının TESKİ'ye satışı için Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'a yetki verilmesi konusu görüşüldü. Daha önceki oturumda Plan ve Bütçe Komisyonu’na gönderilen gündem maddesi, komisyon raporu doğrultusunda meclis üyeleri tarafından oy birliği ile karara bağlandı.

 

İMAR PLAN DEĞİŞİKLİKLERİ KABUL EDİLDİ

 

Toplantıda daha sonra imar plan değişikliği talepleri görüşüldü. Toplam 4 maddeden oluşan imar plan değişiklik talepleri de görüşülmek üzere oy birliği ile İmar Komisyonu’na havale edildi. Komisyonun konuyla ilgili kararını İmar Komisyonu Üyeleri Fatma Gürel ve Alev Türk açıkladı. İmar plan değişiklik talepleri de İmar Komisyonu raporu doğrultusunda meclis üyeleri tarafından oy birliği ile kabul edildi. Gündem maddelerinin karara bağlanmasının ardından toplantıyı sonlandıran Başkan Ünal Baysan, alınan kararların Çorlu ve bölge için hayırlı olmasını temenni etti.

 

Marmara Haber